COMPASS 4XE - MODERNE OG KOMPAKT SUV

Nye Jeep Compass er en moderne SUV med sofistikert kjøremiljø og har det siste innen sikkerhetsteknologi. Jeep-sjelen er ivaretatt med en overlegen fremkommelighet som styres av ulike dynamiske kjøreinnstillinger.

Motta tilbud Se kampanjer

COMPASS 4XE - MODERNE OG KOMPAKT SUV

Nye Jeep Compass er en moderne SUV med sofistikert kjøremiljø og har det siste innen sikkerhetsteknologi. Jeep-sjelen er ivaretatt med en overlegen fremkommelighet som styres av ulike dynamiske kjøreinnstillinger.

Motta tilbud Se kampanjer

REVOLUSJONERENDE TEKNOLOGI

Gjør deg klar til helt ny interaktiv teknologi med nye og innovative funksjoner, med 10,1″ Uconnect™-radio, 10,25″ digitalt instrumentpanel og den eksklusive taleassistenten «Hey Jeep®».

* Kun tilgjengelig på Radio Uconnect 10,1″ Navi. Radio Uconnect 10,1″ Navi er standard på Model S og Trailhawk. Valgfri på Limited.

Dashboadr med ratt og touchskjerm

FORBEDRET MOBILITET

Jeep® Compass leveres med det siste innen mobilitetsteknologi. Infotainment-systemet og ulike assistanse- og underholdningsfunksjoner viser vei fremover mot en stadig bedre og tryggere Jeep-opplevelse.

UCONNECT™ SERVICES

Det har aldri vært enklere å kommunisere med bilen din. Uconnect™-tjenestene lar deg koble til din Jeep® Compass 4xe på nye måter. Du kan bruke My Jeep™-appen til å vise bilens innstillinger, visualisere og motta varslinger om viktige data samt få tilgang til hjelpesystemer.

KOMMUNISER MED BILEN UANSETT HVOR DU ER

Du får størst mulig glede av din Jeep® Compass 4xe ved å laste ned Jeep-appen fra App Store eller Google Play. Med appen kan du kommuniser med bilen uansett hvor du er.

TILKOBLET – FOR DIN EGEN SIKKERHET

Hold øynene på veien og hendene på rattet – uten å gå glipp av meldinger, anrop eller musikk.

I nye Jeep® Compass kan du holde kontakten med smarttelefonen din uten å bli distrahert. Med Iphone og Apple CarPlay® kan  du bruke Kart, Meldinger, Telefon og Apple Music ved å snakke med Siri.

Med Android Auto™-funksjonen som er innebygd i Uconnect™-radioen i Jeep® Compass, kan du bruke talekommandoer, Google Maps og Google Play Music ved hjelp av skjermen eller knappene på rattet, mens du enklere holder fokus på veien foran deg.

Mediaskjerm på dashboard med apper

SMART OG SIKKERT

Kjør trygt i nye Jeep® Compass 4xe. Den er utstyrt med de nyeste førerassistansesystemene som tar vare på både deg, passasjerene dine og andre trafikanter.

FILHOLDERASSISTENT

Med filholderassistenten er det enklere enn noensinne å holde seg i kjørefeltet. Føreren får visuelle varsler, og systemet korrigerer automatisk bilens posisjon.

MOTORVEIASSISTENT

Den nye motorveiassistenten kombinerer trafikktilpasset fartsholder og filholderassistent for å beskytte deg så mye som mulig når du kjører på motorvei. Teknologien sørger for at bilen holder riktig hastighet og avstand til andre biler, selv når du svinger. Systemet kan aldri erstatte føreren, som alltid skal ha hendene på rattet og øynene på veien. Teknologien er en implementering av autonomt kjøresystem på nivå 2, og det gir avansert støtte og ekstra sikkerhet.

ADAPTIV CRUISE CONTROL

Adaptiv cruise control er et moderne elektronisk kontrollsystem som automatisk tilpasser bilens hastighet i forhold til trafikken. Den automatiske fartsholderen holder trygg avstand til bilen foran.

ALLTID PÅ VAKT

Nye Jeep® Compass 4xe har teknologi som følger med på om føreren viser tegn til å bli trøtt og uopplagt, og som automatisk bremser om det skulle bli behov for det. Teknologien beskytter både føreren og andre trafikanter.

GJENKJENNELSE AV TRAFIKKSKILT

Mens du kjører, vil det frontmonterte kameraet registrere og prosessere trafikkskilt, inkludert fartsskilt. Deretter vises fartsgrensen i det digitale instrumentpanelet, slik at du til enhver tid har full oversikt.

TRAFIKKSKILTINFORMASJON

Uconnect™ med navigasjon og TomTom™-kartene bruker trafikkskiltinformasjonen til å tilpasse bilens hastighet etter fartsgrensene.

INTELLIGENT HASTIGHETSASSISTENT

Når en ny fartsgrense registreres, vil den intelligente hastighetsassistenten tilpasse bilens hastighet uten at føreren trenger å gjøre noe.

SIKKERHET TIL TJENESTE

Helt nye Jeep® Compass 4xe bruker det frontmonterte kameraet, programvare for bildegjenkjenning og mange sensorer til å registrere endringer eller farer langs veien. Du får lydvarsler og visuelle varsler kombinert med korrigerende styring og bremsing, slik at du alltid er trygg – uansett underlag.

TRETTHETSVARSLING

Å holde seg våken bak rattet er den enkleste måten å unngå kollisjoner på – og det viktigste for enhver fører. Nye Jeep® Compass 4xe er utstyrt med tretthetsvarsling som sammenligner data med de foregående syv minuttene for å finne ut om føreren følger med. Hvis systemet registrerer at føreren er ukonsentrert, bruker det visuelle og hørbare varsler til å foreslå at føreren tar en pause.

AUTOMATISK NØDBREMSING

Å stoppe på riktig sted kan være forskjellen mellom en ulykke og en nestenulykke. Jeep® Compass 4xe bruker det frontmonterte kameraet og sensorer rundt bilen til å registrere biler, hindringer og fotgjengere. Bilen vil da bremse automatisk hvis føreren ikke reagerer raskt nok, slik at uhellet kan unngås eler reduseres.

360° KAMERA

Med oversiktsvisning og det nye parkeringssystemet med 360° kamera blir det enklere og tryggere å manøvrere.