REVULOSJONERENDE TEKNOLOGI

Gjør deg klar til helt ny interaktiv tilkobling i nye Jeep® Compass 4xe Plug-In Hybrid med nye og innovative funksjoner, inkludert 10,1″ Uconnect™-radio, 10,25″ digitalt instrumentpanel og den eksklusive taleassistenten «Hey Jeep®».

* Kun tilgjengelig på Radio Uconnect 10,1» Navi. Radio Uconnect 10,1» Navi er standard på S og Trailhawk. Valgfri på Limited.

IMPROVED MOBILITY

Trust the latest technologies that come with the new Jeep® Compass 4xe Plug-In Hybrid. Thanks to the infotainment system, as well as the various assistance and entertainment functions, you will discover the future of the Jeep® brand.

Uconnect™ Services

Det har aldri vært enklere å kommunisere med bilen din. Uconnect™-tjenestene lar deg koble til din Jeep® Compass 4xe Plug-In Hybrid på nye måter. Du kan bruke My Uconnect™-appen til å vise bilens parametere, visualisere og motta varslinger om viktige data samt få tilgang til hjelpesystemer.

E-COASTING

Bruk bilens kinetiske energi til å lade batteriet mens du er på farten. Når denne nye teknologien er aktiv, optimaliseres negativt dreiemoment generert av motorbremsen for å lade batteriet.

Kommuniser med bilen uansett hvor du er

Få størst mulig glede av din Jeep® Compass 4xe Plug-In Hybrid ved å laste ned My Uconnect-appen fra App Store eller Google Play. Kommuniser med bilen uansett hvor du er, og opplev en ny tilkoblet verden.

Tilkoblet – for din egen sikkerhet

Hold øynene på veien og hendene på rattet – uten å gå glipp av meldinger, anrop eller musikk.

I nye Jeep® Compass kan du holde kontakten med smarttelefonen din uten å bli distrahert. Med Apple CarPlay® kan iPhone-brukere bruke Kart, Meldinger, Telefon og Apple Music ved å snakke med Siri.

Med Android Auto™-funksjonen som er innebygd i Uconnect™-radioen i Jeep® Compass, kan du bruke talekommandoer, Google Maps og Google Play Music ved hjelp av skjermen eller knappene på rattet. Den brukervennlige navigasjonen og talefunksjonen lar deg finne reisemålet, velge spilleliste og holde kontakten mens du holder fokuset på veien foran deg.

SMART OG SIKKERT

Reis sikkert i helt nye Jeep® Compass 4xe Plug-in Hybrid, som er utstyrt med de nyeste førerassistansesystemene som tar vare på både deg, passasjerene dine og andre trafikanter.

Adaptiv Cruise Control

Adaptiv cruise control er et topp moderne elektronisk kontrollsystem som automatisk tilpasser bilens hastighet for å holde trygg avstand til bilen foran.

Filholderassistent

Med filholderassistenten er det enklere enn noensinne å holde seg i kjørefeltet. Føreren får visuelle varsler, og systemet korrigerer automatisk bilens posisjon.

Motorveiassistent

Den nye motorveiassistenten kombinerer trafikktilpasset fartsholder og filholderassistent for å beskytte deg så mye som mulig når du kjører på motorvei. Teknologien sørger for at bilen holder riktig hastighet og avstand til andre biler, selv når du svinger. Systemet kan aldri erstatte føreren, som alltid skal ha hendene på rattet og øynene på veien. Teknologien er en implementering av autonomt kjøresystem på nivå 2, og det gir avansert støtte og ekstra sikkerhet.

Alltid på vakt

Nye Jeep® Compass 4xe Plug-In Hybrid har teknologi som passer på for føreren ved å følge med på at føreren er opplagt, og ved å bremse automatisk. Teknologien beskytter både føreren og andre trafikanter.

Gjenkjennelse av trafikkskilt

Mens du kjører, vil det frontmonterte kameraet registrere og behandle trafikkskilt, inkludert fartsskilt. Deretter vises fartsgrensen i det digitale instrumentpanelet, slik at føreren har full oversikt.

Trafikkskiltinformasjon

Uconnect™ med navigasjon og TomTom™-kartene bruker trafikkskiltinformasjonen til å tilpasse bilens hastighet etter fartsgrensene.

Intelligent hastighetsassistent

Når en ny fartsgrense registreres, vil den intelligente hastighetsassistenten tilpasse bilens hastighet uten at føreren trenger å gjøre noe.

Sikkerhet til tjeneste

Helt nye Jeep® Compass 4xe Plug-in Hybrid bruker det frontmonterte kameraet, programvare for bildegjenkjenning og mange sensorer til å registrere endringer eller farer langs veien. Du får lydvarsler og visuelle varsler kombinert med korrigerende styring og bremsing, slik at du alltid er trygg – uansett underlag.

Tretthetsvarsling

Å holde seg våken bak rattet er den enkleste måten å unngå kollisjoner på – og det viktigste for enhver fører. Nye Jeep® Compass 4xe Plug-In Hybrid er utstyrt med tretthetsvarsling som sammenligner data med de foregående syv minuttene for å finne ut om føreren følger med. Hvis systemet registrerer at føreren er ukonsentrert, bruker det visuelle og hørbare varsler til å foreslå at føreren tar en pause.

Automatisk bremsing med fotgjengergjenkjenning

Å stoppe på riktig sted kan være forskjellen mellom en ulykke og en nestenulykke. Jeep® Compass 4xe Plug-In Hybrid bruker det frontmonterte kameraet og sensorer rundt bilen til å registrere biler, hindringer og fotgjengere, og bilen kan også bremse automatisk hvis føreren ikke reagerer raskt nok, slik at uhellet kan reduseres.

 

360° Kamera

Med toppvisningen og det nye parkeringssystemet med 360° kamera blir det enklere og tryggere å manøvrere.