Den nye mobilitetsepoken

Jeep® Compass trer over i en elektrifisert verden med den nye 4xe-teknologien. Den unike Jeep® firehjulsytelsen kombinert med eksepsjonell elektrisk fremdrift. Et nytt konsept for mobilitet, et økosystem av tjenester og løsninger som utvikler seg sammen med Jeep®.

Enklere lading

Alle 4xe Plug-in Hybrid Jeep® lar deg bruke ladekabelen til å lade batteriet på 11,4 kWh direkte fra en stikkontakt. I tillegg til Mode 3-kabel til offentlige ladestasjoner, kan du også kjøpe den nye og intuitive easyWallbox-laderen. Den er smart og tilkoblet. Den monteres på et øyeblikk hjemme, og den reduserer ladetiden betraktelig. easyWallbox registrerer hjemmets strømforbruk og optimaliserer automatisk effekten, slik at du unngår strømbrudd.

Fjernstyring

Med de integrerte Uconnect™-tjenestene i nye Jeep® Compass 4xe Plug-in Hybrid kan du fjernstyre bilen med My Uconnect™-appen, som du laster ned fra App Store eller Google Play. Den nye funksjonen My eCharge er eksklusiv for 4xe, og den lar deg overvåke og styre ladingen fra enheten din.

Med Uconnect™-tjenester integrert i bilen og tilpasset dine behov, blir det også enkelt å finne nærmeste ladestasjon. Du finner mer enn 120 000 av dem i Europa.

8 års garanti på batteriet*

Batteriet på 11,4 kWh i 4xe Plug-in Hybrid har kategoriens beste garanti: Åtte år eller 160 000 km. Du kan også forlenge garantien med opptil fem år med Mopar® Vehicle Protection.

Hysj, Compass er her

Nye Jeep® Compass 4xe Plug-in Hybrid kan levere opptil 240 hk i kombinert effekt og akselerere fra 0 til 100 km/t på 7,3 sekunder*. Hvis du bruker bare den elektriske motoren, kan du kjøre i opptil 50km med fullt batteri, helt uten utslipp – og uten å lage en lyd.
* Raskeste tid for Jeep® Compass 4xe med motor på 240 hk

Hybrid ytelse

Opptil 240 HK kombinert effekt

7,3 sekunder akselerasjon 0–100 km/t
*Den beste tiden for Jeep® Compass 4xe med motor på 240 hk

120 min ladetid med easyWallbox (ved 7,4 kWh)

Opptil 50 km rekkevidde i helelektrisk modus.