WRANGLER 4XE - LEGENDARISK SUV

Den mest ikoniske SUV-en noensinne og en legende med sin overlegne fremkommelighet. Wrangler har et moderne design som forblir tro mot de originale linjene og er spekket med sikkerhetsfunksjoner, mer avansert enn noen gang.

Motta tilbud Se kampanjer

WRANGLER 4XE - LEGENDARISK SUV

Den mest ikoniske SUV-en noensinne og en legende med sin overlegne fremkommelighet. Wrangler har et moderne design som forblir tro mot de originale linjene og er spekket med sikkerhetsfunksjoner, mer avansert enn noen gang.

Motta tilbud Se kampanjer

JEEP® WRANGLER 4XE PLUG-IN HYBRID

En drømmebil for eventyrlystne.

LEGENDARISK STIL - OG DET LILLE EKSTRA

Spesialutgaven 80th Anniversary Wrangler 4xe er en hyllest til Jeeps 80 år som stilikon. Setene og dashbordet har kontrastsømmer, og på gulvet ligger Berber-matter – detaljer som gjør modellen ekstra elegant.

AKTIVE OG PASSIVE SIKKERHETSFUNKSJONER

Jeep® Wrangler 4xe har avanserte sikkerhetsfunksjoner som standardutstyr. Blindsonevarsling ryggesensoren bidrar til økt sikkerheten under daglig kjøring, og med nøkkelfri adgang kan du åpne og låse bilen og starte og stoppe motoren uten å måtte bruke nøklene.

GRANITE CRYSTAL-FINISH

Skill deg ut i den urbane jungelen og i terrenget med unike 80th Anniversary. Den elegante Granite Crystal-finishen er brukt på den ikoniske grillen med sine syv spalter, LED-frontlyktene, hjulbuene og støtfangeren foran. Denne spesialutgaven har også et eksklusivt deksel for reservedekket.

TRAIL RATED

Nye Wrangler 4xe Plug-in Hybrid viderefører SUV-arven med enestående ytelse og velkjent Jeep-slitestyrke. Trail Rated®-merket er det eneste Jeep-merket som bekrefter at bilen har bestått tester på grusveier og glatt underlag med vann, gjørme og snø – og i bratte bakker. Under testingen må Jeepene klarer seg igjennom vinterlandskapet i Nord Michigan, de steinete utspringene i Rubicon Trail i California og det krevende terrenget i Moab i Utah.

Enkelt sagt betyr Jeep Trail Rated-merket at Jeep-kjøretøyet er strengt testet innen fremkommelighet, vadedybde, manøvrerbarhet og bakkeklaring.

EN NY ÆRA INNEN JEEP®-MOBILITET

Jeep Wrangler tar skrittet inn i el-verdenen med 4xe Plug-in Hybrid. Den legendariske Jeep firehjulsdriften supplert med elektrisk fremdrift, nye tjenester og løsninger tar Jeep-opplevelsen til et nytt nivå.

UTVIDET BATTERIGARANTI

Nye Jeep® Wrangler 4xe har et 17,3 kWh batteri, som kan lades hvor som helst. Batteriet har også åtte års garanti, noe som tilsvarer 160 000 km. Du kan også utvide garantien med opptil fem år med Mopar® Vehicle Protection.

EASYWALLBOX

Nye easyWallbox, som er tilgjengelig som ekstrautstyr for montering hjemme, er en smart enhet som reduserer ladetiden til under tre timer. EasyWallbox registrerer strømforbruket i huset og tilpasser ladingen, slik at du unngår strømbrudd. Den lagrer også ladehistorikken, slik at den kan forutse de vanlige toppene og optimalisere ladingen.

LAD HJEMME OG PÅ FARTEN

Det er enkelt å lade nye Jeep Wrangler 4xe. Du kan styre ladingen og easyWallbox fra Jeep™-appen.

Du kan også lade din Wrangler ved hjelp av Mode 3-kabelen, som er valgfritt tilbehør og som kan kobles til stort sett alle offentlige ladestasjoner.

LAD MENS DU KJØRER

Jeep Wrangler 4xe kan også lades mens du kjører. Med e-Coasting-funksjonen omformes den kinetiske energien som genereres mens du bremser eller slipper gassen og triller til energi som lader batteriene.

ENDA KRAFTIGERE

Jeep Wrangler 4xe Plug-in Hybrid løser hverdagens utfordringer med opptil 380 hk kombinert effekt og 0–100 km/t på 6,4 sekunder. El-motoren gir Jeep Wrangler enda bedre ytelse. Den er kraftigere, har ekstremt gode egenskaper ved kjøring i vannet, og er fortsatt en kompromissløs bil i terrenget takket være maksimalt dreiemoment ved lavt turtall.

Drivstofforbruk for Jeep® Wrangler 4xe (l / 100 km): 3,5 – 4,1; CO2-utslipp (g/km): 79 – 94. Verdier beregnet ut fra WLTP-prosedyre og ment som sammenligningsgrunnlag.

HOLD FOKUSET PÅ VEIEN

Jeep® Wrangler 4xe  har mer enn 65 aktive og passive sikkerhetsfunksjoner. Innebygde systemer som adaptiv cruisekontroll og frontkollisjonsvarsling+ med automatisk bremsing gjør det enklere å kjøre i trafikken. I tillegg finnes det systemer for kjøring i terrenget som Selec Speed Control som er cruisekontroll for kjøring i terreng, slik at du kan holde jevn fart selv når terrenget er krevende, glatt og bratt.

KONTAKT MED EVENTYRET

Wrangler 4xe har integrert teknologi som gjør kjøreopplevelsen eventyrlig. Med Jeep-appen og infotainmentsystemet Uconnect er det enkelt å holde kontakten med og styre Wrangler.

ET STILIKON

Jeep® Wrangler 4xe er tro mot tradisjonene. De ikoniske og definerte formene fremheves av diskrete 4xe-detaljer, for eksempel de blå detaljene i logoen og ladeluken på siden – og unike felger. Wrangler 4xe er definisjonen av allsidighet – med frontrute som kan legges ned, forskjellige takkonfigurasjoner og dører som kan tas av for å gi en unik friluftsopplevelse.

PERFEKT INTERIØR FOR UTENDØRSEVENTYR

Allsidighet, plass og komfort – uten å gå på kompromiss med stil og personlighet. Jeep® Wrangler 4xe har skinnseter med varme, god plass til alle passasjerene samt en rekke låsbare og vanntette oppbevaringsrom som er egnet for utendørs eventyr.