WRANGLER

WRANGLER

EKSKLUSIVT MERKE

Spesialutgaven 80th Anniversary har umiskjennelige og unike detaljer som feirer at merket er 80 år. Du finner det eksklusive 80th Anniversary-merket på sidene av bilen samt på setene og dashbordet. En syntese av unik Jeep®-stil.

AKTIVE OG PASSIVE SIKKERHETSFUNKSJONER

Nye Jeep® Wrangler 4xe 80th Anniversary har avanserte aktive og passive sikkerhetsfunksjoner som standardutstyr. Blindsonevarsling og «Rear Cross Path Detection» ivaretar sikkerheten og kontrollen under daglig kjøring, og med Keyless Enter ‘N GoTM kan du gå inn og ut av bilen og starte og stoppe motoren uten å måtte bruke nøklene.

GRANITE CRYSTAL-FINISH

Skill deg ut i den urbane jungelen og i terrenget med unike 80th Anniversary. Den elegante Granite Crystal-finishen er brukt på grillen med syv åpninger, LED-frontlyktene, hjulbuene og støtfangeren foran. Denne spesialutgaven har også et eksklusivt deksel for reservedekket – som virkelig fremhever hvor eksklusiv den er.

DEN LEGENDARISKE STILEN

Spesialutgaven 80th Anniversary Wrangler 4xe Plug-In Hybrid er en hyllest av 80 år med Jeep®. Setene og dashbordet har kontrastsøm, og Berber-gulvmattene gjør modellen ekstra stilren og elegant.

EN NY ÆRA AV JEEP®-MOBILITET

Jeep® Wrangler tar skrittet inn i elektrifiseringens verden med nye 4xe Plug-in Hybrid. Den legendariske Jeep®-firehjulsdriften kombinert med ny elektrisk fremdrift skaper et nytt mobilitetskonsept – og introduserer også et økosystem av tjenester og løsninger som tar Jeep® til et nytt nivå.

UCONNECT™-TJENESTER

Med Uconnect™-tjenestene* integrert i nye Jeep® Wrangler 4xe Plug-in Hybrid kan du samhandle med bilen på enkle og intuitive måter med My Uconnect™-appen, som du kan laste ned fra App Store og Google Play. Den nye My eCharge-funksjonen er eksklusiv for 4xe og lar deg overvåke og administrere ladingen direkte fra enheten. 

BEVEG DEG FRITT

Med My Uconnect™-appen kan du lade din 4xe Plug-In Hybrid fra alle offentlige ladestasjoner i Europa. Med Uconnect™-tjenestene som er integrert i bilen, og som kan tilpasses dine behov, blir det enkelt å finne nærmeste ladestasjon. Du finner mer enn 120 000 av dem i Europa.

*Tjenesten tilbys av DCS GmbH-partnere, vilkårene finner du i portalen for My easy charge. https://fcagroup.myeasycharge.eu/web/fca-gb

UTVIDET GARANTI

Byens høye tempo krever at du tenker raskt – og reagerer raskere. Helt nye Jeep® Wrangler 4xe Plug-in Hybrid har 17,3 kWh batteri, som kan lades hvor som helst. Batteriet har også åtte års garanti, noe som tilsvarer 160 000 km. Du kan også utvide garantien med opptil fem år med Mopar® Vehicle Protection.

EASYWALLBOX

Nye easyWallbox, som er tilgjengelig som ekstrautstyr, er en smart enhet som reduserer ladetiden til under tre timer. easyWallbox registrerer strømforbruket i huset og tilpasser ladeeffekten, slik at du unngår strømbrudd. Den lagrer også ladehistorikken, slik at den kan forutse de vanlige toppene og optimalisere ladingen.

LAD HJEMME OG PÅ FARTEN

Det er overraskende enkelt å lade nye 4xe Plug-in Hybrid Wrangler. I tillegg til den nye easyWallbox kan du også lade bilen din ved å styre Wallbox fra My Uconnect™-appen.

Du kan lade din nye hybrid Wrangler når du er på farten ved hjelp av Mode 3-kabelen, som er valgfritt tilbehør og kan kobles til stort sett alle offentlige ladestasjoner.

LAD MENS DU KJØRER

Nye Jeep® Wrangler 4xe Plug-in Hybrid kan også lades mens du kjører. Med e-Coasting-funksjonen forvandles den kinetiske energien som produseres mens du bremser, reduserer hastigheten og triller, til energi som kan brukes igjen.

ENDA KRAFTIGERE

Nye 4xe Plug-in Hybrid Wrangler løser hverdagens utfordringer med opptil 380 hk kombinert effekt og 0–100 km/t på 6,4 sekunder. Elektrifisering gir 4xe Plug-in Hybrid Wrangler enda bedre ytelse. Den er kraftigere, har ekstremt gode egenskaper ved kjøring i vannet, og er fortsatt en kompromissløs bil i terrenget takket være maksimalt dreiemoment ved lavt turtall.
Drivstofforbruk for Jeep® Wrangler 4xe (l / 100 km): 3,5 – 4,1; CO2-utslipp (g/km): 79 – 94. Verdier beregnet ut fra WLTP-prosedyre og ment som sammenligningsgrunnlag.

NYE JEEP® WRANGLER 4XE PLUG-IN HYBRID

Planlegg ditt neste eventyr

HOLD FOKUSET PÅ VEIEN

Jeep® Wrangler 4xe Plug-In Hybrid har mer enn 65 aktive og passive sikkerhetsfunksjoner. Innebygde systemer gjør det enklere å kjøre i trafikken, for eksempel adaptiv cruisekontroll og frontkollisjonsvarsling+ med automatisk bremsing. I tillegg finnes det systemer for kjøring i terrenget, for eksempel Selec Speed Control, som er cruisekontroll for kjøring i terreng, slik at du kan holde jevn fart selv på krevende og glatt terreng og i bratte bakker.

KONTAKT MED EVENTYRET

Wrangler 4xe Plug-in Hybrid har integrert teknologi som gjør eventyrene mer spennende – uten at du mister kontakten. Med My Uconnect™-appen og infotainmentsystemet Uconnect™ blir det enkelt å holde kontakten med Wrangler.

ET STILIKON

Nye Jeep® Wrangler 4xe Plug-In Hybrid er tro mot tradisjonene. De ikoniske og definerte formene fremheves av de stilrene detaljene fra 4xe, for eksempel de blå detaljene i logoen og ladeluken på siden – og unike felger. Wrangler 4xe er definisjonen av allsidighet – med frontrute som kan legges ned, forskjellige takkonfigurasjoner og dører som kan tas av for en unik friluftsopplevelse.

ET INTERIØR SOM ER PERFEKT FOR EVENTYR

Allsidighet, plass og komfort – uten å gå på kompromiss med stil og personlighet. Helt nye Jeep® Wrangler 4xe Plug-In Hybrid har skinnseter med varme, god plass til alle passasjerene samt en rekke låsbare og vanntette oppbevaringsrom som er egnet for utendørs eventyr.