WRANGLER 4XE - LEGENDARISK SUV

Den mest ikoniske SUV-en noensinne og en legende med sin overlegne fremkommelighet. Wrangler har et moderne design som forblir tro mot de originale linjene og er spekket med sikkerhetsfunksjoner, mer avansert enn noen gang.

Motta tilbud Se kampanjer

WRANGLER 4XE - LEGENDARISK SUV

Den mest ikoniske SUV-en noensinne og en legende med sin overlegne fremkommelighet. Wrangler har et moderne design som forblir tro mot de originale linjene og er spekket med sikkerhetsfunksjoner, mer avansert enn noen gang.

Motta tilbud Se kampanjer

JEEP WRANGLER 4XE PLUG-IN HYBRID

Jeep Wrangler tar steget inn i el-verdenen med 4xe Plug-in Hybrid. Den legendariske Jeep firehjulsdriften supplert med elektrisk fremdrift, nye tjenester og løsninger tar Jeep-opplevelsen til et nytt nivå. Wrangler 4xe har et 17,3 kWh batteri som kan lades hvor som helst. Batteriet har åtte års garanti som tilsvarer 160 000 km. Du kan også utvide garantien med opptil fem år med Mopar® Vehicle Protection. Dette er drømmebilen for eventyrlystne!

ENDA KRAFTIGERE MOTOR

Jeep Wrangler 4xe Plug-in Hybrid løser hverdagens utfordringer med opptil 380 hk kombinert effekt og 0–100 km/t på 6,4 sekunder. El-motoren gir Jeep Wrangler enda bedre ytelse. Den er kraftigere, har ekstremt gode egenskaper ved kjøring i vannet, og er fortsatt en kompromissløs bil i terrenget takket være maksimalt dreiemoment ved lavt turtall.

Drivstofforbruk for Jeep® Wrangler 4xe (l / 100 km): 3,5 – 4,1; CO2-utslipp (g/km): 79 – 94. Verdier beregnet ut fra WLTP-prosedyre og ment som sammenligningsgrunnlag.

LAD HJEMME, PÅ FARTEN OG NÅR DU KJØRER

Det er enkelt å lade nye Jeep Wrangler 4xe. Du kan styre ladingen og easyWallbox fra Jeep™-appen. I tillegg kan du lade Wrangler 4xe ved hjelp av Mode 3-kabelen, som er valgfritt tilbehør og som kan kobles til stort sett alle offentlige ladestasjoner.

Jeep Wrangler 4xe kan også lades mens du kjører. Med e-Coasting-funksjonen omformes den kinetiske energien som genereres mens du bremser eller slipper gassen og triller til energi som lader batteriene.

AKTIVE SIKKERHETSSYSTEMER

Jeep Wrangler 4xe har mer enn 65 aktive og passive sikkerhetssystemer for kjøring både på veien og i terrenget som er med på å gjøre alle turer så trygge som mulig. Systemene kan blant annet overvåke hastigheten og avstanden til andre biler ved hjelp av de mange sensorene og sikkerhetssystemene selv under vanskelige forhold. Ulike manøvreringer blir både enklere og sikrere med kameraene som er installert foran og bak på bilen, og LED-lyktene registrerer møtende biler og justerer lysstrålen for å unngå og blende sjåførene i møtende biler.

TRAIL RATED

Nye Wrangler 4xe Plug-in Hybrid viderefører SUV-arven med enestående ytelse og velkjent Jeep-slitestyrke. Trail Rated®-merket er det eneste Jeep-merket som bekrefter at bilen har bestått tester på grusveier og glatte underlag med vann, gjørme og snø – og i bratte bakker. Under testingen må Jeepene klarer seg igjennom vinterlandskapet i Nord Michigan, de steinete utspringene i Rubicon Trail i California og det krevende terrenget i Moab i Utah.

Enkelt sagt betyr Jeep Trail Rated-merket at bilen er strengt testet innen fremkommelighet, vadedybde, manøvrerbarhet og bakkeklaring.

EVENTYR I FRILUFT

Jeep Wrangler 4xe stimulerer eventyrlysten og er alltid klar til å ta deg med ut på nye opplevelser.

I en Wrangler 4xe kan du nyte følelsen av å kjøre uten tak, med nedlagt frontrute eller uten dører. Velg Freedom Top, en hardtop med avtagbare paneler, eller Sunrider, en soft top uten hengsler som gir fantastisk utsikt. Du kan også velge det nye elektriske taket Sky One-Touch. Frontruten kan enkelt legges ned, og nå har den også færre skruer noe som gjør det enda enklere for deg.

ET STILIKON

Wrangler er den mest ikoniske SUV-en noensinne. De eksklusive 4xe-markeringene, blå profilmarkeringer, nye felger og premium finish fremhever karakteren og personligheten til Wrangler 4xe Plug-in Hybrid.

FUNKSJONELT INTERIØR

Wrangler 4xe blir hver kjøretur et lite eventyr. Varme i forsetene og rattet, detaljer med satengfinish, ergonomisk betjening, bedre beinplass, komfortable armlener, mange oppbevaringsrom og lastekapasitet på 533 liter sørger for god komfort i alle situasjoner.

Interiøret i Wrangler 4xe er slitesterkt og kan selvfølgelig vaskes. Bilen har til og med dreneringsplugger som gjør det enkelt å tappe ut vannet etter en grundig vask.