WRANGLER 4XE

Den mest ikoniske SUV-en noensinne kommer nå i en ny og oppgradert utgave. Wrangler har et moderne design som forblir tro mot de originale linjene og er spekket med sikkerhetsfunksjoner, mer avansert enn noen gang.

Motta tilbud Se kampanjer

WRANGLER 4XE

Den mest ikoniske SUV-en noensinne kommer nå i en ny og oppgradert utgave. Wrangler har et moderne design som forblir tro mot de originale linjene og er spekket med sikkerhetsfunksjoner, mer avansert enn noen gang.

Motta tilbud Se kampanjer

ET STILIKON MED KARAKTER

Wrangler er den mest ikoniske SUV-en noensinne og kommer nå med oppgradert design. Kompakt og distinkt front-grill, nye felger og dashbord med premium finish fremhever karakteren og personligheten til 2024 utgaven av Wrangler 4xe Plug-in Hybrid.

KARAKTERISTISK GRILL

I 2024-utgaven av Wrangler har den karakteristiske grillen fått en oppgradering. 7-spors grillen har blitt mer distinkt og kompakt, og den klassiske fronten er så ikonisk at den ikke lenger bærer Jeep-logoen i front.

ET TAKLØST EVENTYR

Jeep Wrangler 4xe stimulerer eventyrlysten og er alltid klar til å ta deg med ut på nye opplevelser.

I Wrangler 4xe kan du nyte følelsen av å kjøre uten tak. En tredelt hard-top er standard, men øsnker du enda enklere tilgang tll åpen himmel kan du velge Sky One-Touch, en elektrisk kanvastopp.

NYE FELGER OG DEKK

Jeep Wrangler 4xe har felger som tåler enhver utfordring. De tar seg samtidig godt ut både i byen og ute i terrenget. Sahara-versjonen av Wrangler kommer nå for første gang med 20-tommers hjul som standard, noe som gir en enda bedre kjøreopplevelse på landeveien.

Rubicon-versjonen kommer nå med All-Terrain dekk som standard.

 

ET FUNKSJONELT INTERIØR

I Wrangler 4xe blir hver kjøretur et lite eventyr. I den nye 2024-utgaven er interiøret oppgradert men blant annet nye og myke materialer, elektriske 12-veis seter og nytt dashbord som sørger for god komfort i alle situasjoner.

ELEKTRISKE SETER

De nye elektrisk justerbare forsetene med setevarme er nøye designet for bruk både offroad og ute på veien. Her får du 12-veis justering, inkludert 4-veis justering av korsryggen, som standard.

Setene har gjennomgått svært omfattende tester for å tåle tøff bruk for både kryssing av vann, og bruk under ekstreme forhold med gjørme eller sand.

GENERØS LASTEKAPASITET

Robust, allsidig og med generøs lastekapasitet på 533 liter. Du kan tilpasse Wrangler 4xe til livsstilen din, og bilen vil bli en naturlig følgesvenn både i byen og når du skal ut på offroad-eventyr.

NYTT DASHBORD MED STØRRE SKJERM

Infotainmentskjermen i Wrangler 4xe har vokst til 12,3 tommer, og dashbordet har dermed fått nytt, funksjonelt design. Det nye designet er elegant og strømlinjeformet for god integrasjon med den nye skjermen.

INTERIØR SOM KAN VASKES

Interiøret i Wrangler 4xe er slitesterkt og kan naturligvis vaskes. Bilen har til og med dreneringsplugger som gjør det enkelt å tappe ut vannet etter en grundig vask.