WRANGLER

WRANGLER

ET STILIKON

De eksklusive 4xe-merkene, blå profilmerker, nye felger og premiumfinish fremhever karakteren og personligheten til nye Wrangler 4xe Plug-in Hybrid.

ESSENSEN AV 4XE

Jeep® Wranglers natur er urokkelig, men bilen har utviklet seg og blitt en del av 4xe-verdenen med unike og umiskjennelige detaljer.

ET TAKLØST EVENTYR

Nye Jeep® Wrangler 4xe Plug-In Hybrid har ikke mistet eventyrånden, og den er alltid klar for nye opplevelser.

FRONTRUTE SOM KAN LEGGES NED

Jeep® Wrangler 4xe Plug-in Hybrid har alle funksjonene du forbinder Wrangler med, for eksempel frontruten som enkelt kan legges ned. Den har til og med færre skruer, slik at den er enda enklere å legge ned enn på tidligere modeller.

AVTAGBART TAK OG DØRER

Hardtop, soft top, uten tak eller det nye elektriske taket Sky one-Touch™. Med eller uten dører. Med Wrangler 4xe Plug-in Hybrid kan du virkelig nyte en takløs opplevelse takket være de mange konfigurasjonene. Det unike hengselstangsystemet med forskjellige lengder forenkler demonteringen.

NYE FELGER

Jeep® Wrangler 4xe Plug-in Hybrid har unike felger som tåler enhver utfordring – både i byen og ute i terrenget. Rubicon leveres med 17″ felger, og. Sahara leveres med 18″ tofargede lettmetallfelger med Tech Gray-finish for en mer elegant og raffinert stil.

STILEN FOR ETHVERT EVENTYR

I nye Wrangler 4xe Plug-in Hybrid blir hver kjøretur til et unikt eventyr. Varme i forsetene og rattet, detaljer med satengfinish, ergonomisk betjening, bedre beinplass, komfortable armlener og masse oppbevaring sørger for komfort og armslag selv under de mest krevende utfordringene.

INNVENDIGE HÅNDTAK

Håndtaket på dashbordet og sidehåndtakene er perfekte når du kjører uten dører. De er en av de viktigste detaljene i Wrangler, og de oppsummerer bilens offroad-arv.

LÅSBART ROM

I Jeep® Wrangler 4xe Plug-in Hybrid kan du oppbevare små verdisaker i hanskerommet og rommene i den låsbare midtkonsollen – slik at de ligger helt trygt, selv når du kjører uten tak.

TAKLØST

Nye Jeep®Wrangler 4xe Plug-In Hybrid er designet slik at du kan nyte følelsen av å kjøre uten tak. Velg Freedom Top® , en hardtop med avtagbare paneler, eller Sunrider®, en soft top uten hengsler – som gir fantastisk utsikt.

LASTEKAPASITET

Robust, allsidig og med generøs lastekapasitet på 533 liter med fem seter. Nye 4xe Plug-in Hybrid Wrangler tilpasser seg livsstilen din og blir din naturlige følgesvenn både i byen og når du skal på offroad-eventyr.

INTERIØR SOM KAN VASKES

Interiøret i nye Jeep® Wrangler 4xe Plug-in Hybrid kan vaskes, og det har også dreneringsplugger, slik at du kan slippe ut vannet.