WRANGLER 4XE - LEGENDARISK SUV

Den mest ikoniske SUV-en noensinne og en legende med sin overlegne fremkommelighet. Wrangler har et moderne design som forblir tro mot de originale linjene og er spekket med sikkerhetsfunksjoner, mer avansert enn noen gang.

Motta tilbud Se kampanjer

WRANGLER 4XE - LEGENDARISK SUV

Den mest ikoniske SUV-en noensinne og en legende med sin overlegne fremkommelighet. Wrangler har et moderne design som forblir tro mot de originale linjene og er spekket med sikkerhetsfunksjoner, mer avansert enn noen gang.

Motta tilbud Se kampanjer

KLAR FOR EVENTYR

Jeep Wrangler 4xe har mer enn 65 aktive og passive sikkerhetssystemer – for kjøring både på veien og i terrenget.

SELEC-SPEED CONTROL

Kombinasjonen av Hill-Ascent Control og Hill-Descent Control kalles Selec-Speed Control. Dette er sikkerhetssystemet som lar deg holde jevn hastighet når du kjører opp eller ned bakker, på ujevnt og steinete underlag og i mange andre typer terreng som krever lave hastigheter. Med denne funksjonen vil systemet kontrollere dreiemomentet og bremsetrykket, samtidig som den valgte hastigheten opprettholdes når du kjører i terrenget.

Dette er et illustrasjonsbilde som er tatt på et godkjent sted.

ADAPTIV CRUISE CONTROL

Jeep Wrangler 4xe har adaptiv cruise control med integrert stoppfunksjon. Systemet lar deg velge ønsket hastighet, samtidig som bilen holder trygg avstand til bilen foran. I tillegg sørger stoppfunksjonen for at bilen stopper automatisk hvis det oppstår en farlig situasjon.

AKTIVE SIKKERHETSSYSTEMER

Jeep Wrangler 4xe kan overvåke hastigheten eller avstanden til andre biler, selv under krevende forhold, ved hjelp av de mange sensorene og sikkerhetssystemene.

AUTOMATISKE FJERNLYS

LED-lampene i Jeep Wrangler 4xe registrerer møtende biler og justerer lysstrålen for å unngå å blende sjåførene i motgående biler.

HOLD DEG OPPDATERT

I en Jeep Wrangler 4xe har du tilgang til en mengde informasjon og kan kommunisere med bilen gjennom infotainmentsystemet, instrumentpanelet og Jeep-appen.

E-COASTING

Det såkalte E-Coasting-systemet sørger for at Jeep Wrangler 4xe kan lades mens du kjører. Når funksjonen er aktivert, sørger teknologien for å utnytte energien som produseres under bremsing og trilling til å lade batteriet underveis.

7" DIGITALT INSTRUMENTPANEL

Instrumentpanelt i Jeep Wrangler 4xe har en ny 7″ TFT-skjerm med mer enn 100 forskjellige måter å vise informasjon om hastighet, rekkevidde, dekktrykk og mye annet på.

UCONNECT™-TJENESTER

Infotainmentsystemet er utviklet for å fungere sømløst med Uconnect-tjenester. Slik kan du kommunisere med bilen via smarttelefon eller smartklokke i Jeep-appen.

MY ECHARGE

Appen har tilleggsfunksjonen My eCharge som er en samling med tjenester som er utviklet for å gjøre ladingen enkel. Med My eCharge kan du finne nærmeste ladestasjon med tilhørende informasjon om ladekontakter, åpningstid og tilgjengelighet. Du kan også vise betalinger for ladinger ved offentlige ladestasjoner samt historikken i Jeep-appen.

MY REMOTE

Med Jeep-appen kan du kommunisere med nye Wrangler 4xe. Funksjonen «Finn ladestasjon» gjøre det enkelt å finne nærmeste offentlige ladestasjon. Du kan også låse igjen og låse opp døren og se hvor bilen din er.

MY ASSISTANT

Med My Assistant-pakken får du din egen assistent 24/7. Med Jeep-appen kan du ringe veihjelp og kontakte kundeservice. Hvis du trykker på den dedikerte sos-knappen, vil din Jeep Wrangler ringe nødnummeret*. Hvis bilen havarerer, oppgir systemet automatisk både posisjon og VIN-nummer.

* Nødanrop kan ikke aktiveres fra berøringsskjermen eller Jeep™-appen.

MY CAR

My Car viser informasjon i sanntid om din Jeep Wrangler i Jeep-appen eller nettportalen. Det gjør det enkelt å holde oversikten, bli varslet, vise dekktrykk, kjørelengde og drivstoff- og batterinivå.

MY FLEET MANAGER

My Fleet er utviklet for å styre en flåte av firmabiler, men er også praktisk for deg som eier flere biler, for eksempel hvis dere har flere biler i familien, eller er bilsamler. My Fleet Manager er portalen som lar deg styre og overvåke alle parametere for bilene i flåten. Tjenesten er tilgjengelig når som helst, slik at du kan holde oversikten over aktivitetene, servicestatus og vedlikeholdet for hver bil

TRYGT TILKOBLET

Du kan trygt koble smarttelefonen din til nye Jeep® Wrangler 4xe Plug-In Hybrid , slik at du ikke mister konsentrasjonen mens du kjører.

ANDROID AUTO™

Jeep Wrangler 4xe har de nye Android Auto-funksjonene integrert i Uconnect-infotainmentsystemet. Det gir enkel og trygg tilgang til favorittappene dine, som Google Maps og YouTube Music, fra berøringsskjermen eller knappene på rattet.

*Android Auto, Google Play og andre varemerker tilhører Google Inc.

APPLE CARPLAY

Uconnect-infotainmentsystem er klargjort for Apple CarPlay. Det lar iPhone-brukere bruke apper som Kart, Meldinger, Telefon og Musikk ved hjelp av Siri eller berøringsskjermen i bilen.

*CarPlay, iPhone og Siri er varemerker som tilhører Apple.

TRYGGERE MANØVRERING

Manøvreringen blir både enklere og sikrere med kameraer både foran og bak. De ser blindsonene sjåføren ikke selv kan se.

TELECAMERA PARKVIEW®

En uunnværlig teknologi som hjelper deg å gjennomføre de mest krevende manøvrene. Parkview®-ryggekameraet har dynamiske guider som vises på skjermen under ryggingen.

TRAILCAM FRONTCAMERA

Kameraet viser høyoppløselige bilder av veien du kjører på, på den 8,4-tommer store Uconnect-skjermen. TrailCam frontkamera er selvrensende og gir god oversikt over underlaget – både når du kjører i byen og i terrenget.

ALPINE® PREMIUM-LYD

Jeep Wrangler 4xe har Alpine® Premium lydanlegg som sørger for god lyd. Anlegget har en forsterker med tolv kanaler og 552 watt og ni høyttalere, inkludert subwoofer.