WRANGLER 4XE - LEGENDARISK SUV

Den mest ikoniske SUV-en noensinne og en legende med sin overlegne fremkommelighet. Wrangler har et moderne design som forblir tro mot de originale linjene og er spekket med sikkerhetsfunksjoner, mer avansert enn noen gang.

Motta tilbud Se kampanjer

WRANGLER 4XE - LEGENDARISK SUV

Den mest ikoniske SUV-en noensinne og en legende med sin overlegne fremkommelighet. Wrangler har et moderne design som forblir tro mot de originale linjene og er spekket med sikkerhetsfunksjoner, mer avansert enn noen gang.

Motta tilbud Se kampanjer

EN NY ÆRA INNEN JEEP MOBILITET

Jeep Wrangler tar steget inn i el-verdenen med 4xe Plug-in Hybrid. Den legendariske Jeep firehjulsdriften supplert med elektrisk fremdrift, nye tjenester og løsninger tar Jeep-opplevelsen til et nytt nivå.

KRAFTIGERE MOTOR

Jeep Wrangler 4xe Plug-in Hybrid løser hverdagens utfordringer med opptil 380 hk kombinert effekt og 0–100 km/t på 6,4 sekunder. El-motoren gir Jeep Wrangler enda bedre ytelse. Den er kraftigere, har ekstremt gode egenskaper ved kjøring i vannet, og er fortsatt en kompromissløs bil i terrenget takket være maksimalt dreiemoment ved lavt turtall.

Drivstofforbruk for Jeep® Wrangler 4xe (l / 100 km): 3,5 – 4,1; CO2-utslipp (g/km): 79 – 94. Verdier beregnet ut fra WLTP-prosedyre og ment som sammenligningsgrunnlag.

UTVIDET BATTERITID

Nye Jeep® Wrangler 4xe har et 17,3 kWh batteri, som kan lades hvor som helst. Batteriet har åtte års garanti som tilsvarer 160 000 km. Du kan også utvide garantien med opptil fem år med Mopar® Vehicle Protection.

LAD HJEMME OG PÅ FARTEN

Det er enkelt å lade nye Jeep Wrangler 4xe. Du kan styre ladingen og easyWallbox fra Jeep™-appen.

Du kan også lade din Wrangler ved hjelp av Mode 3-kabelen, som er valgfritt tilbehør og som kan kobles til stort sett alle offentlige ladestasjoner.

LAD MENS DU KJØRER

Jeep Wrangler 4xe kan også lades mens du kjører. Med e-Coasting-funksjonen omformes den kinetiske energien som genereres mens du bremser eller slipper gassen og triller til energi som lader batteriene.

 

Grønn Jeep Wrangler kjørende på grusveg

AKTIVE SIKKERHETSSYSTEMER

Jeep Wrangler 4xe har mer enn 65 aktive og passive sikkerhetssystemer for kjøring både på veien og i terrenget. Systemene kan blant annet overvåke hastigheten og avstanden til andre biler ved hjelp av de mange sensorene og sikkerhetssystemene selv under vanskelige forhold. Ulike manøvreringer blir både enklere og sikrere med kameraene som er installert foran og bak på bilen.

ADAPTIV CRUISEKONTROLL

Jeep Wrangler 4xe har adaptiv cruise control med integrert stoppfunksjon. Systemet lar deg sette ønsket hastighet, samtidig som bilen holder trygg avstand til bilen foran. I tillegg sørger stoppfunksjonen for at bilen stopper automatisk dersom det oppstår en farlig situasjon.

 

TRAILCAM FRONTKAMERA

På den 8,4-tommer store Uconnect-skjermen viser frontkameraet høyoppløselige bilder av veien du kjører på. TrailCam frontkamera er selvrensende og gir god oversikt over underlaget både når du kjører i byen og i terrenget.

AUTOMATISKE FJERNLYS

LED-lyktene i Jeep Wrangler 4xe registrerer møtende biler og justerer lysstrålen for å unngå og blende sjåførene i møtende biler.

TELECAMERA PARKVIEW

Parkview®-ryggekameraet har dynamiske linjer som vises på skjermen under ryggingen som hjelper deg med å gjennomføre de mest krevende manøvrene.

SELC-SPEED CONTROL

Kombinasjonen av Hill-Ascent Control og Hill-Descent Control kalles Selec-Speed Control. Dette er sikkerhetssystemet som lar deg holde jevn hastighet når du kjører opp og ned bakker, på ujevnt og steinete underlag og i mange andre typer terreng som krever lave hastigheter. Med denne funksjonen vil systemet kontrollere dreiemomentet og bremsetrykket, samtidig som den valgte hastigheten opprettholdes når du kjører i terrenget.

HOLD DEG OPPDATERT

I en Jeep Wrangler 4xe har du tilgang til en mengde informasjon og kan kommunisere med bilen gjennom infotainmentsystemet, instrumentpanelet og Jeep-appen.

Du kan selvfølgelig også trygt koble til smarttelefonen din til bilen slik at du ikke mister konsentrasjonen mens du kjører.

7" DIGITALT INSTRUMENTPANEL

Instrumentpanelt i Jeep Wrangler 4xe har en ny 7″ TFT-skjerm med mer enn 100 forskjellige måter å vise informasjon om hastighet, rekkevidde, dekktrykk og mye annet på.

ANDROID AUTO

Jeep Wrangler 4xe har de nye Android Auto-funksjonene integrert i Uconnect-infotainmentsystemet. Det gir enkel og trygg tilgang til favorittappene dine, som Google Maps og YouTube Music, fra berøringsskjermen eller knappene på rattet.

*Android Auto, Google Play og andre varemerker tilhører Google Inc.

APPLE CARPLAY

Uconnect-infotainmentsystem er kompatibelt med Apple CarPlay. Det lar iPhone-brukere bruke apper som kart, meldinger, telefon og musikk ved hjelp av Siri eller berøringsskjermen i bilen.

*CarPlay, iPhone og Siri er varemerker som tilhører Apple.

UCONNECT™-TJENESTER

Infotainmentsystemet er utviklet for å fungere sømløst med Uconnect-tjenester. Slik kan du kommunisere med bilen via smarttelefon eller smartklokke i Jeep-appen.

MY ECHARGE

Appen har tilleggsfunksjonen My eCharge som er en samling med tjenester som er utviklet for å gjøre ladingen enkel. Med My eCharge kan du finne nærmeste ladestasjon med tilhørende informasjon om ladekontakter, åpningstid og tilgjengelighet. Du kan også vise betalinger for ladinger ved offentlige ladestasjoner samt historikken i Jeep-appen.

MY REMOTE

Med Jeep-appen kan du kommunisere med nye Wrangler 4xe. Funksjonen «Finn ladestasjon» gjøre det enkelt å finne nærmeste offentlige ladestasjon. Du kan også låse igjen og låse opp døren og se hvor bilen din er.

MY ASSISTANT

Med My Assistant-pakken får du din egen assistent 24/7. Med Jeep-appen kan du ringe veihjelp og kontakte kundeservice. Hvis du trykker på den dedikerte sos-knappen, vil din Jeep Wrangler ringe nødnummeret*. Hvis bilen havarerer, oppgir systemet automatisk både posisjon og VIN-nummer.

* Nødanrop kan ikke aktiveres fra berøringsskjermen eller Jeep™-appen.

MY CAR

My Car viser informasjon i sanntid om din Jeep Wrangler i Jeep-appen eller nettportalen. Det gjør det enkelt å holde oversikten, bli varslet, vise dekktrykk, kjørelengde og drivstoff- og batterinivå.

MY FLEET MANAGER

My Fleet er utviklet for å styre en flåte av firmabiler, men er også praktisk for deg som eier flere biler, for eksempel hvis dere har flere biler i familien, eller er bilsamler. My Fleet Manager er portalen som lar deg styre og overvåke alle parametere for bilene i flåten. Tjenesten er tilgjengelig når som helst, slik at du kan holde oversikten over aktivitetene, servicestatus og vedlikeholdet for hver bil