WRANGLER

WRANGLER

HOLD KONTAKTEN MED EN VERDEN SOM ER I ENDRING

Nye Wrangler 4xe Plug-in Hybrid har helt nye 4xe-funksjoner, som hybridsidene på Uconnect™-infotainmentsystemet, de nye kjøreparametrene i TFT-instrumentpanelet og egne Uconnect™-tjenester.

E-COASTING

Det unike E-Coasting-systemet sørger for at nye Jeep® Wrangler 4xe Plug-in Hybrid kan lades mens du kjører. Når funksjonen er aktivert, sørger teknologien for å optimalisere energien som produseres under bremsing og trilling, slik at batteriet lades automatisk.

7" DIGITALT INSTRUMENTPANEL

Instrumentpanelet i Jeep® Wrangler 4xe Plug-in Hybrid har en ny 7″ TFT-skjerm med mer enn 100 forskjellige måter å vise informasjon om hastighet, rekkevidde, dekktrykk og mye annet på.

UCONNECT™-TJENESTER

Infotainmentsystemet er utviklet for å fungere sømløst med Uconnect™-tjenester*, slik at du kan kommunisere med bilen eksternt via smarttelefon eller smartklokke med My Uconnect™-appen.

MY eCHARGE

My eCharge er en pakke med tjenester som er utviklet for å gjøre ladingen enkel. Med My easy charge kan du finne nærmeste ladestasjon med tilhørende informasjon om ladekontakt, åpningstid og tilgjengelighet. Du kan også vise betalinger for ladinger ved offentlige ladestasjoner samt historikken din i My Uconnect™-appen. Funksjonene «My easyWallbox» og «My connected Wallbox» lar deg kommunisere med din egen Wallbox via My Uconnect™-appen, slik at du kan fjernstyre ladingen og effekten.

MY REMOTE

Med My Uconnect™-appen kan du kommunisere med nye Wrangler 4xe Plug-in Hybrid Wrangler.  Funksjonen «Finn ladestasjoner» gjør det enklere å finne nærmeste offentlige ladestasjon. Du kan også låse og låse opp dørene og se hvor din Jeep® er – og bruke taleassistentene.

MY ASSISTANT

Med My Assistant-pakken får du din egen assistent 24/7. Med My Uconnect™-appen kan du ringe veihjelp og kontakte kundeservice. Hvis du trykker på den dedikerte sos-knappen, kan nye 4xe Plug-in Hybrid Wrangler ringe nødnummeret*. Hvis bilen havarerer, oppgir systemet automatisk både posisjon og VIN-nummer. Og med rapporter om bilens tilstand kan du kontrollere statusen til nye 4xe Plug-in Hybrid Wrangler.
* Nødanrop kan ikke aktiveres fra berøringsskjermen eller My Uconnect™-appen.

MY CAR

My Car viser informasjon i sanntid om din 4xe Plug-in Hybrid Wrangler i My Uconnect™-appen eller nettportalen. Det gjør det enkelt å holde oversikten, bli varslet, vise dekktrykk, kjørelengde og drivstoff- og batterinivå.

MY FLEET MANAGER

Utviklet for å styre en flåte av firmabiler, men er også praktisk for deg som eier flere biler, for eksempel hvis dere har flere biler i familien, eller hvis du er en bilsamler. My Fleet Manager er portalen som lar deg styre og overvåke alle parametere for bilene i flåten. Tjenesten er tilgjengelig når som helst, slik at du kan undersøke aktivitetene, servicestatus og vedlikehold av hver bil.

TRYGT TILKOBLET

Du kan trygt koble smarttelefonen din til nye Jeep® Wrangler 4xe Plug-In Hybrid , slik at du ikke mister konsentrasjonen mens du kjører.

ANDROID AUTO™

Nye Jeep® Wrangler 4xe Plug-in Hybrid har de nye Android Auto™-funksjonene i Uconnect™-infotainmentsystemet. Det gir enkel og trygg tilgang til favorittappene dine, som Google Maps og YouTube Music, fra berøringsskjermen eller knappene på rattet.
*Android Auto, Google Play og andre varemerker tilhører Google Inc.

APPLE CARPLAY

Med nye Jeep® Wrangler 4xe Plug-in Hybrid kan du koble til smarttelefonen uten å bli distrahert mens du kjører. Uconnect™-infotainmentsystemet har nye trådløse funksjoner, som for eksempel Apple CarPlay®. Det lar iPhone-brukere bruke apper som Kart, Meldinger, Telefon og Musikk ved hjelp av Siri eller berøringsskjermen i bilen.
*CarPlay, iPhone og Siri er varemerker som tilhører Apple.

SE LENGER

Manøvreringen blir mye enklere med kameraene foran og bak på nye Jeep® Wrangler 4xe Plug-in Hybrid. Teknologien gjør det enklere å kjøre, selv om det er ting i blindsonene, slik at du enkelt kan manøvrere.

TELECAMERA PARKVIEW®

En uunnværlig teknologi som gjør det enkelt å gjennomføre de mest kompliserte manøvrene. Parkview®-ryggekameraet har et adaptivt dynamisk rutenett som vises på berøringsskjermen på Unnconnect™ NAV infotainmentsystemet

TRAILCAM FRONTCAMERA

Kameraet viser høyoppløselige bilder av veien du kjører på ved hjelp av den 8,4-tommer store skjermen på Unnconnect™-systemet. TraiCom frontkameraet er selvrensende og gir god oversikt over underlaget – både n¨r du kjører i byen og i terrenget

ALPINE® PREMIUM-LYD

Nye Jeep® Wrangler 4xe Plug-In Hybrid har Alpine® Premium lydanlegg som sørger for god lyd. Anlegget har en forsterker med tolv kanaler og 552 watt og ni høyttalere, inkludert subwoofer, som sørger for en god lydopplevelse.

KLAR FOR EVENTYR

Nye Jeep® Wrangler 4xe Plug-In Hybrid har mer enn 65 aktive og passive sikkerhetssystemer – for både kjøring på veien og i terrenget.

SELEC-SPEED CONTROL

Kombinasjonen av Hill-ascent Control og Hill-Descent Control kalles Selec-Speed Control. Det er sikkerhetssystemet som lar deg holde jevn hastighet når du kjører opp eller ned bakker, på ujevnt og steinete underlag og på mange andre typer terreng som krever lave hastigheter. Med denne funksjonen kan ESC kontrollere dreiemomentet og bremsetrykket, samtidig som den valgte hastigheten opprettholdes når du kjører i terrenget.
Dette er et illustrasjonsbilde som er tatt på et godkjent sted.

ADAPTIV CRUISE CONTROL

Nye Wrangler 4xe Plug-in Hybrid har adaptiv cruise control med integrert stoppfunksjon. Systemet lar deg velge ønsket hastighet, samtidig som bilen holder trygg avstand til bilen foran. I tillegg sørger stoppfunksjonen for at bilen stopper automatisk hvis det oppstår en farlig situasjon.

AKTIVE SIKKERHETSSYSTEMER

Jeep® Wrangler 4xe Plug-In Hybrid kan uavhengig overvåke hastigheten eller avstanden til andre biler, selv under krevende forhold, ved hjelp av de mange sensorene og sikkerhetssystemene.

AUTOMATISK FJERNLYS

LED-systemet i nye Wrangler 4xe Plug-in Hybrid registrerer møtende biler og justerer lysstrålen for å unngå å blende dem.