DEFINERTE OG SÆREGNE LINJER

Substansen utvikler seg uten å berøre formens eleganse. Den nye Jeep® Compass 4xe Plug-In Hybrid opprettholder sine muskuløse, men raffinerte linjer, og det solide og uimotståelige designet som har gjort den så populær.

HELT NYE DETALJER

4XE-DETALJER

Jeep® Compass 4xe Plug-in Hybrid fremhever sin unike design med stilrene detaljer, som det nye forkrommede 4xe-merket på bakluken. Det helt nye Compass-merket er omgitt av en ikonisk blå silhuett, signaturen for 4xe-modellene.

LETTMETALLFELGER

Nye lettmetallfelger med helt ny design og eksklusive, nye former – perfekt for enhver stil.

Automatisk bakluke

Håndfri automatisk bakluke* lar deg åpne og lukke bakluken på nye Jeep® Compass 4xe Plug-in Hybrid uten å bruke hendene. Sensorene under bakre støtfanger aktiveres med en enkel fotbevegelse.
* Ikke kompatibel med tilhengerfeste

NY 10,1" UCONNECT™-RADIO

Den nye Uconnect™-radioen sitter i dashbordet for første gang i en Jeep®, og nå er den 10,1″ – 30 prosent større enn tidligere generasjoner av Uconnect™-radioer.

STØRRE INSTRUMENTPANEL

Helt nye Compass 4xe Plug-in Hybrid er den første SUV-en fra Jeep® som har fått det nye og redesignede digitale instrumentpanelet med en 10,25″ skjerm med full HD-oppløsning.

NYTT RATT

Nye Jeep® Compass 4xe Plug-in Hybrid har et nytt ratt som er enda bedre og mer ergonomisk. Det har en unik look – fra det svarte techno-skinnet til den fine sømmen.

DESIGN OG TREKK

Dashbordet i nye Jeep® Compass skiller seg ut med sine skarpe linjer og førsteklasses materialer. De redesignede luftventilene med nappa-skinn, som leveres fra og med Limited-modellen, har omdefinert denne kompakte SUV-ens karakter og eleganse.

STØRRE OPPBEVARINGSROM