JEEP AVENGER - ELEKTRISK FRIHET

Kjør inn i fremtiden med den første helelektriske bilen fra Jeep. Avenger har slående design, utmerkede egenskaper i terrenget og den nyeste teknologien - den perfekte kombinasjonen av frihet, stil og funksjonalitet.

Fra kr 349 900,- inkl. frakt og levering.

Motta tilbud Bestill prøvekjøring

JEEP AVENGER - ELEKTRISK FRIHET

Kjør inn i fremtiden med den første helelektriske bilen fra Jeep. Avenger har slående design, utmerkede egenskaper i terrenget og den nyeste teknologien - den perfekte kombinasjonen av frihet, stil og funksjonalitet.

Fra kr 349 900,- inkl. frakt og levering.

Motta tilbud Bestill prøvekjøring

HELELEKTRISK FRIHET

Helelektriske Jeep Avenger gir deg friheten til å dra hvor som helst, når som helst, helt uten utslipp. Med 156 hk er Avenger klar til å gjøre det en Jeep gjør best; overkomme utfordringer langs veien med uovertruffen kjøreglede.

Mann leser avisen innendørs mens en gul Avenger står på lading på utsiden

GOD REKKEVIDDE

Med flere ladealternativer, enten hjemme med den brukervennlige Wallboxen, eller ute på veien, slipper du å stresse over rekkevidden. Du kan nyte opptil 400 km rekkevidde takket være Avengers 54 kWh batteri som gir deg friheten til å dra hvor du vil, når du vil. Med 100 kW hurtiglading kan du lade opp batteriet til 80 % på kun 34 minutter.

SLAPP AV OG LAD OPP

Du trenger kun en kort pause for å lade opp batteriet til Avenger. På bare tre minutter med 100 kW DC hurtiglading kan batteriet lades opp til 30 km. Med Jeep-appen kan du enkelt finne nærmeste ladestasjon. Mens du tar en rask kaffe eller snakker med venner på telefonen, vil en kort, rask lading får deg tilbake på veien på kun noen minutter.

EN SIKKER CO-PILOT

Med Jeep Avengers aktive sikkerhetssystemer som har oppnådd nivå 2 autonom kjøring, har du alltid en co-pilot ved din side. Systemene sørger blant annet for at du holder deg i midten av kjørefeltet, holder riktig fartsgrense og bremser automatisk i nødstilfeller. I tillegg har Avenger 360° parkeringssensorer og ryggekamera med dronevisning som får selv de vanskeligste manøvrene til å føles lette.

Gul Avenger kjørende ut av tunell med digitale blå linjer som illustrerer avstand til bilen foran

KLARERT FOR EVENTYR

OFFROAD-VINKLER

Avenger er tro mot Jeeps DNA med sine klasseledende angrepsvinkler foran/bak og rampevinkel.

BAKKEKLARING

Få hele SUV-opplevelsen i et kompakt og allsidig design. Nyt eksepsjonell bakkeklaring som sørger for at du forserer alle hindringer i eller utenfor veibanen.

HILL DESCENT CONTROL 

Avenger opprettholder sikkerheten også i nedoverbakke under vanskelige forhold enten det er offroad eller på veien.

Gul Avenger kjørende på grusvei i skogen

BEHOLD KONTROLLEN

Å beholde kontrollen handler om å velge det som er riktig i øyeblikket. Jeep Avenger leveres med Selec-Terrain som gjennom seks ulike kjøremoduser skaper sikkerhet og kapasitet uansett vær og forhold. Hver kjøremodus har paramterere som garanterer en unik kjøreopplevelse, og definerte terrengmoduser som er kalibrert for å gi deg mest mulig selvtillit og trekkraft på alle underlag og under alle forhold.

Føreren kan velge mellom «Normal» for hverdagskjøring; «Eco» for å øke rekkevidden eller «Sport» for mer kjøreglede. «Snow» gir maksimal trekkraft på isete veier eller stier, «Mud» gir deg enestående grep på gjørmete hytteveier, mens «Sand» gir deg ekstra grep på løst underlag.

Gul avenger med sort tak sett fra fugleperspektiv

HELDIGITALE INSTRUMENTER

På innsiden av Avenger finner du blant annet 10,25″ heldigitale instrumenter og 10,25″ Uconnect berøringsskjerm som du kan koble smarttelefonen din til. Trådløs Apple Carplay og Android Auto er selvfølgelig standard.

Kvinne sitter med bena på dashbordet mens en mann lener seg på pasasjervinduet fra utsiden av en Avenger.