JEEP AVENGER - ELEKTRISK FRIHET

Kjør inn i fremtiden med den første helelektriske bilen fra Jeep. Avenger har slående design, utmerkede egenskaper i terrenget og den nyeste teknologien - den perfekte kombinasjonen av frihet, stil og funksjonalitet.

Fra kr 349 900,- inkl. frakt og levering.

Motta tilbud Bestill prøvekjøring

JEEP AVENGER - ELEKTRISK FRIHET

Kjør inn i fremtiden med den første helelektriske bilen fra Jeep. Avenger har slående design, utmerkede egenskaper i terrenget og den nyeste teknologien - den perfekte kombinasjonen av frihet, stil og funksjonalitet.

Fra kr 349 900,- inkl. frakt og levering.

Motta tilbud Bestill prøvekjøring

PRØVEKJØR ÅRETS BIL 2023

Kjør inn i fremtiden med den nye elektriske Jeep Avenger.

Den har fått mye positiv omtale siden lanseringen, beskrevet som «kort, høy og tøff» og «den tøffeste elbilen i gata».

Avenger har er en perfekt kombinasjon av stil, funksjonalitet og frihet. Gjennom vårt kampanjetilbud med en gunstig fastrente og gratis serviceavtale gir vi deg en problemfri kjøreopplevelse de neste tre årene. Velkommen til fremtiden!

BESTILL PRØVEKJØRING

Nærbilde av grillen til gul Avenger

Avenger utstyrsnivåer

Fakta om Avenger: 156 hk, 54Kwh, 400 km rekkevidde, 355 liter bagasje, forhjulsdrift, 50 kg takvekt

ELEKTRISK FRIHET MED JEEP AVENGER

Jeep starter for alvor sin elektriske offensiv. Den nye helelektriske crossoveren Jeep Avenger vil sette en ny standard i sin klasse innen moderne mobilitet. Nye Jeep Avenger er en moderne, kompakt SUV og får en rekkevidde på opptil 400 km. Med fokus på enestående design, funksjon, fremkommelighet og teknologi vil modellen passe perfekt for det norske markedet.

EKTE JEEP DNA

Jeep Avenger er stilig, funksjonell og romslig med muligheter for personlige tilpasninger. Den helelektriske modellen gir deg en utslippsfri kjøreopplevelse med god ytelse. Du kan stole på at rekkevidden tar deg til destinasjonen din, og takket være hurtigladefunksjonene vil du aldri trenge å være lenge borte fra veien. Avenger er den perfekte følgesvennen på dine neste eventyr.

100% ELEKTRISK - 100% JEEP

Jeep Avenger kommer med en helelektrisk motor med 156 hk (115 kW). Med kombinert kjøring får du en rekkevidde opp til 400 km. Bilen er utstyrt med seks ulike kjøremoduser tilpasset ulike forhold og terreng. Du kan velge mellom Eco, Normal, Sport, Sand, Mud og Snow.

Når bilen trenger å lades opp, kan dette gjøres på noen minutter med DC hurtiglading (100 kW). På kun tre minutter kan Avenger lades opp til 30 km rekkevidde. På ni minutter kan bilen lades opp til 100 km, og med 34 minutters lading kan batteriet lades opp fra 0% til 80% kapasitet.

AVANSERTE SIKKERHETSSYSTEMER

Jeep Avenger er utstyrt med topp moderne sikkerhetssystemer, for å gjøre alle turer for deg og passasjerene dine så trygg som mulig. Avenger kan blant annet opprettholde hastighet, avstanden til kjøretøyet foran og sentrere bilen i kjørefeltet helt automatisk.

I tillegg leveres Avengers med et helt sett av Level 2 avanserte kjøreassistentsystemer (ADAS).

FUNKSJONELT DESIGN

Jeep Avenger har et slående, tøft design med mange detaljer og høy funksjonalitet. Bilen kan leveres med tøffe 18″ lettmetallfelger og tofarget lakkering med sort tak. Med klasseledende offroad-vinkler, bakkeklaring og smart design vil du ikke skrape støtfangeren i fortauskanten når du parkerer, når du forserer en høy fartsdump eller kjører på dårlige veier.

På innsiden av Avenger finner du blant annet en 10,25″ heldigitale instrumenter og 10,25″ Uconnect berøringsskjerm som du kan koble smarttelefonen din til. Gulvbelegget i bilen er vendbart med teppe på den ene siden og et ripebestandig materiale som er lett å vaske ren med vann på den andre siden. Du får selvfølgelig også seter med hevet kjørestilling som er allsidige og fleksible.

Velg utgaven som passer deg best