I SYNK MED VERDEN: UCONNECT

Den avanserte teknologien lar deg være tilkoblet med omverdenen, uten å miste fokus på veien. Uconnect systemet kobler sjåføren med bilens funksjoner via Bluetooth® tale, touch-skjerm og rattkontroll. (Tjenesten er ikke tilgjengelig i Norge)

UNDERHOLDNING NÅR DET PASSER DEG

Lytt til favorittmusikken din. Alt du trenger for å komme til reisemålet, mens du hører på favorittmusikken din fra et kvalitets lydanlegg integrert i kjøretøyet. Jeep® Cherokee har et premium 9-høyttalers lydanlegg med 8" subwoofer og 506 watt strøm designet av Alpine®.

ALPINE® LYDANLEGG MED NI HØYTTALERE

BLUETOOTH® STREAMING

Bluetooth® streaming lar deg streame musikk fra din medieenhet trådløst. Dette gjør det enkelt å streame musikk trådløst fra hvilken som helst enhet eller internett-radio-app.

TELEFON OG NAVIGASJON

Uconnect systemet gir deg en sømløs opplevelse som du aldri ville ha forventet. Med navigasjons- og underholdningssystemer og voice-teknologi kan du ringe når du vil. Volumet på musikken blir automatisk justert slik at du hører innkommende anrop og som deretter gjenopprettes ved endt samtale. Når du kjører i hurtigfeltet kan du enkelt med talekommando ringe dine kontakter eller ringe det siste nummeret tilbake.

RING NÅR OG HVOR DU VIL

Opptil 10 forskjellige mobiltelefoner kan tilkobles og brukes til å ringe. Uconnect synkroniserer kontaktene dine fra din smarttelefon, slik at du kan enkelt ringe basert på kontaktnavn og navnet på kontakten vises på touch-skjermen.

TRÅDLØSE TELEFONSAMTALER OG SMS LESER

Ring og motta telefonsamtaler eller lytt og svar på tekstmeldinger*, uten å ta hendene av rattet eller øynene fra veien.

*Denne funksjonen er kun tilgjengelige for kompatible telefoner.

NAVIGASJONSSYSTEM MED 3D KART

Uconnect™ har sammen med ledende navigasjonssystemer gjort det tryggere for sjåføren å vite hvor man er, reisemålet og hvor lenge det tar deg for å komme dit. Kartet vil lede deg gjennom trafikk ved hjelp av sensorassisterende GPS.

Uconnect™ 8.4" Radio Nav LIVE tilbyr en stor 8.4" touch-skjerm med 3D grafikk og mange eksterne tilkoblingsmuligheter for en mer omfattende funksjon som klimaanlegg og lydsystemkontroll. Bluetooth® tilkoblingen støtter talekommandoer og streaming av lyd. I tillegg tillater Uconnect™ systemet tilkobling fra USB-port, SD kortleser og DAB-radio.

FULL KONTROLL

Jeep® Cherokee tilbyr toppmoderne teknologi som lar deg styre alt på en enkel og intuitiv måte. Bytt radiostasjon, juster volumet, bytt spilleliste eller ring en kontakt: Alt dette er mulig uten at du må ta hendene av rattet. Spesifikke knapper og vippebrytere er plassert på rattet. Du trenger bare å prøve det en gang for å aldri å gå uten det igjen.

JEEP® CHEROKEE

Prøvekjør hos din nærmeste forhandler

JEEP® CHEROKEE BROSJYRE

Vil du vite mer om Jeep® Cherokee?