HELT NYTT INTERIØR

Gjør deg klar for en unik atmosfære med et helt nytt interiør. Et nytt design gir deg økt komfort og maksimal støtte, ekstra benplass bak, premium armlen, smarte oppbevaringsløsninger og mye mer. Optimal komfort under alle turer.  
- SVART STOFF
SVART STOFF

Svarte seter med "Sahara" logo er standard på Wrangler Sahara

- HERITAGE TAN CLOTH
HERITAGE TAN CLOTH

Heritage tan seter med "Sahara" logo er standard på Wrangler Sahara

- SVART SKINN
SVART SKINN

Svarte skinntrukkne seter med kontrast sømmer og "Sahara" logo er tilgjengelig på Wrangler Sahara og setter et luksuriøst preg på interiøret.

- LYST SKINN
LYST SKINN

Lyse skinntrukkne seter med kontrast sømmer og "Sahara" logo er tilgjengelig på Wrangler Sahara og setter et luksuriøst preg på interiøret.

- SVART MCKINLEY SKINN
SVART MCKINLEY SKINN

Svart McKinley skinntrukkne seter med kontrast sømmmer og "Jeep" logo er tilgjengelig på Wrangler Sahara med Overland-pakken,

- LYST MCKINLEY SKINN
LYST MCKINLEY SKINN

Lyse McKinley skinntrukkene seter med kontrast sømmer og "Jeep" logo er tilgjengelig på Wrangler Sahara med Overland-pakken.

- PREMIUM SVART STOFF
PREMIUM SVART STOFF

Svarte seter med røde kontrast sømmer og "Rubicon" logo er standard på Wrangler Rubicon.

- LYST SKINN
LYST SKINN

Lyse skinntrukkne seter med kontrast sømmer og "Rubicon" logo er tilgjengelig på Wrangler Rubicon.

- SVART SKINN
SVART SKINN

Svart skinntrukkne seter med rød kontrast sømmer og "Rubicon" logo er tilgjengelig på Wrangler Rubicon.

ÅPEN PLASS

Open-air er hjertet i enhver Wrangler. Det er store forbedringer, inkludert en ny lettvekt Freedom Top® hardtop med avtakbare takpaneler. Den nye Sunrider® soft top inkluderer forbedret stoffstyring og en hjelpemekanisme for en enklere åpnings- og lukkeprosess.

INGEN KOMPROMISSER

Enten du velger den raffinerte Sahara eller den robuste Rubicon, vil du garantert nyte enestående komfort og bekvemmelighet sammen med toppmoderne teknologi.

START EVENTYRET

Den helt nye Wrangler er en forlengelse av hvem du er. Den er robust og allsidig og skapt for alle typer ekspedisjoner. On- eller off-road, med eller uten tak, det er ingen begrensninger for fantasien din.

DESIGNET FOR NATUREN

Hver detalj i den helt nye Wrangler er designet for å tilby maksimal nytte og stil.

VASKBART INTERIØR

Det helt nye vaskbare interiøret har en-veis avløp i gulvet for  at vannet skal renne ut men ikke inn igjen. Teppet kan enkelt fjernes slik at du kan vaske interiøret med en vannslange.

Kjør alltid innenfor dine evner og erfaringer, i samsvar med forholdene. Pass på å følge alle instruksjoner i brukerhåndboken når det gjelder fjerning av tak, dører og senking av frontruten. Kjøring uten dører og frontruten senket er kun egnet for off-road.

TØFFE DETALJER

Knotter, knapper og bryterer har blitt lagd i beste kvalitet. Gummi-materiale rundt Uconnect™ touch-skjermen, start/stop knappen er designet for brukervennlighet, ergonomi og økt holdbarhet.

MEDIA HUB

Verden er alltid med deg takket være flere USB-porter plassert både i konsollen og mellom setene.

ALLVÆRS DYKTIG

Vær forbedret på det som kommer. Helt nye komfort- og praktiske løsninger i Wrangler er designet for en bedre opplevelse for deg og dine passasjerer, uansett temperatur.

JEEP® WRANGLER

Prøvekjør hos din nærmeste forhandler

JEEP® WRANGLER BROSJYRE

Vil du vite mer om Jeep® Wrangler?