FOR MORO SKYLD

Den helt nye Jeep® Wrangler ser kanskje lik ut, men ta en nærmere titt og oppdag smarte forbedringer og oppgraderinger. Den nye Jeep® Wrangler forblir tro mot sin kulturarv, men har forbedret seg på mange måter. Den er autentisk til den tradisjonelle Wrangler-oppskriften: ikonisk stil, runde frontlykter, legendarisk syv-nyrer i grillen inspirert av Jeep® CJ-modellen, flate skjermbuer lister, avtakbare tops og dører og enkelt nedfellbare frontrute.

ÅPNE OPP

Hardtop, soft top, no top eller den nye Sky One-Touch™ Power Top. Med dører eller uten dører. Den helt nye Jeep® Wrangler er laget for open-air kjøring. Den nye Sunrider® soft top bidrar til en jevn heving og senking, mens Freedom Top® hardtop er 20% lettere enn tidligere hardtops. Et nytt multi-lengde hengsel pin system forenkler fjerning og installasjon av dører.

HJUL OG FELGER

Hjul og felger som hever designet og de robuste svarte hjulbuelisten som standard på Rubicon-modellen. Rubicon har høyere klaring underskjermbuene, laget som standard for tilpassing av 32" off-road dekk. Lakkerte hjulbuelister er standard på Sahara.

NYE EKSTERIØR-LYS

JEEP® WRANGLER

Prøvekjør hos din nærmeste forhandler

JEEP® WRANGLER BROSJYRE

Vil du vite mer om Jeep® Wrangler?