UNDERHOLDING PÅ VEI TIL DITT EVENTYR

Komfort og underholdning om bord, Renegade med Uconnect Radio touch-skjerm, med Bluetooth® har du alltid håndfri kontroll over musikk, meldinger og samtaler fra din telefon. I tillegg tilbyr Uconnect 6,5'' Radio NAV et navigasjonssystem med førsteklasses 3D grafikk og system for å lagre informasjon der hvor GPS signalet forsvinner.

UNDERHOLDNING NÅR DET PASSER DEG

Lytt til favorittmusikken din. Alt du trenger for å komme til reisemålet, mens du hører på favorittmusikken din fra et kvalitets lydanlegg integrert i kjøretøyet.

JEEP® RENEGADE BEATSAUDIO SYSTEM

Kjøreopplevelsen din vil nå enda et nytt nivå takket være lydanlegget fra Beatsaudio med flere høyttalere og subwoofer integrert.

BEATSAUDIO SYSTEM FUNKSJONER:

  • To diskanthøyttalere dashbordet
  • To diskanthøyttalere i døren
  • Fire 6x9" woofer, plassert i front og bakdør
  • En 165mm 10L subwoofer bak i bilen
  • 8 forsterkere med DSP

USB OG AUX PORT

Lytt til favorittmusikken din ved å enkelt koble til enheten din. Med Bluetooth® streaming og AUX port, gjør det mulig å administrere enheten på flere måter.

BLUETOOTH® STREAMING

Med Bluetooth® streaming kan du streame musikk trådløst fra din enhet. Dette gjør det enkelt å streame musikk trådløst fra hvilken som helst enhet eller internett-radio-app.

TELEFON OG NAVIGASJON

Uconnect systemet gir deg en sømløs opplevelse som du aldri ville ha forventet. Med navigasjons- og underholdningssystemer og voice-teknologi kan du ringe når du vil. Volumet på musikken din blir automatisk justert slik at du hører innkommende anrop og som deretter gjenopprettes ved endt samtale. Uconnect har sammen med ledende navigasjonssystemer gjort det tryggere for sjåføren å vite hvor man er, reisemålet og hvor lenge det tar deg for å komme dit. Kartet vil lede deg gjennom trafikk, ved hjelp av sensorassisterende GPS.

RING NÅR OG HVOR DU VIL

Opptil 10 forskjellige mobiltelefoner kan tilkobles og brukes til å ringe. Uconnect synkroniserer kontaktene dine fra din smarttelefon, slik at sjåføren kan enkelt ringe basert på kontaktnavn og navnet på kontakten vises på touch-skjermen.

TRÅDLØSE TELEFONSAMTALER OG SMS LESER

Ring og motta telefonsamtaler eller lytt og svar på tekstmeldinger*, uten å ta hendene av rattet eller øynene fra veien.

*Denne funksjonen er kun tilgjengelige for kompatible telefoner.

NAVIGASJONSSYSTEM MED 3D KART

Uconnect 6,5” Radio NAV systemet har en stor 6.5" touch-skjerm, med 3D grafikk og en rekke eksterne valg for en mer omfattende og effektiv tilgang til alle funksjoner, inkludert lydsystemet. Bluetooth® tilkoblingen inkluderer talekommandoer og streaming av lyd. Uconnect systemet støtter USB-port, SD-kortleser og DAB-radio. Uconnect 5" Radio NAV systemet er en sammensydd løsning med multimedia, underholdning og TomTom-navigering.

AVANSERT TOUCH-TEKNOLOGI

Jeep® Renegade tilbyr toppmoderne teknologi som lar deg styre alt på en enkel og intuitiv måte.

JEEP® RENEGADE

Prøvekjør hos din nærmeste forhandler

JEEP® RENEGADE BROSJYRE

Vil du vite mer om Jeep® Renegade?