VELG DIN UCONNECT™ DAB RADIO

Omfavn mulighetene med å være tilkoblet: den nye Jeep® Renegade tilbyr 3 forskjellige DAB-radio alternativer og alle med den nyeste Uconnect™ systemet med en brukervennlig sjåførsikker teknologi for at du kan holde kontakt med det som er viktigst for deg. Få tilgang til din smarttelefon, få veibeskrivelser, bruk sikkerhetsfunksjoner som ParkView® ryggekamera og overvåk dine off-road eventyr og mye mer alt ved dine fingertupper.

UNDERHOLDNING NÅR DET PASSER DEG

Lytt til favorittmusikken din. Alt du trenger for å komme deg til din destinasjon, blir brakt i topp lydkvalitet.

7" TFT DISPLAY

Den egendefinerte konfigurerbare 7'' digitale klyngen lar deg skreddersy dine personlige innstillinger og grafikk. Fargeskjermen er integrert med detaljert navigasjon (hvis den er utstyrt), som inneholder medieinformasjon som sang, artist og stasjon, viser status for sanntidsoverføring og off-road statistikk og mye mer.

JEEP®EGENSKAPER

Jeep® Uconnect™ Live introduserer en ny oppdatert versjon som tar kjøreopplevelsen til et nytt nivå: Jeep® egenskaper. Du kan overvåke og måle reisen din med fortløpende tilbakemeldinger basert på dine kjøreparametere og tidligere kjøreturer. Utfordre deg selv og utforsk Jeep® Trails. Del dine prestasjoner og destinasjoner med Jeep® online community.

NYT LYDEN

Din kjøreopplevelse vil aldri bli den samme takket være det tilgjengelige BeatsAudio™ Premium lydanlegget som er mesterlig innstilt på å produsere topp kvalitet og høydefinisjonslyd. Systemet inneholder ni høyttalere - to 3,5" instrumentpanel monterte diskanthøyttalere, to 1" bakdørmonterte diskanthøyttalere, fire 6x9" front/bakdørhøyttalere og en 6,5" subwoofer - og drives av en åtte kanal 560-Watt digitalforsterker som produserer lyd fra studio-kvalitet.

UNCONNECT™ LIVE DIN VERDEN GJENNOM FINGERTUPPENE

UconnectTM Live. Din verden: My Car

Inkluderte egenskaper

My Car

Motta sanntidsinformasjon og hold kontroll over kjøretøyets status, helse rapport og historie.

Eco Drive

Oppdag sanntidsdataene dine slik at du kan justere dine kjørevaner for å redusere drivstofforbruket.

Uconnect® Live. Din verden på dine fingertupper.

Inkluderte egenskaper

HD trafikk

Spar tid hver dag med å unngå trafikk, takket være sanntidsdata fra 80 millioner mobiltelefonbrukere.

Tom Tom

Finn dit reisemål enkelt. Søk etter kategori, firmanavn eller søkeord på ditt eget språk.

Fartskamera

Motta fartskameravarslinger. Øk sikkerheten mens du reiser og reduser antall fartsbøter.

Vær

Ikke la været ødelegge planene dine. Du kan endre destinasjon eller reisevei basert på sanntids værforhold.

*Siri Eyes Free krever en iPhone med Siri funksjonen. Noen funksjoner er kanskje ikke tilgjengelige når bilen er stillestående. IPhone som skal brukes, må være koblet til en mobiltjeneste. Hastigheten til dataoverføring til enheten avhenger av de støttede internettfunksjonene.

JEEP® RENEGADE

Prøvekjør hos din nærmeste forhandler

JEEP® RENEGADE

Vil du vite mer om Jeep® Renegade?