VELG DIN UCONNECT™ DAB RADIO

Omfavn mulighetene med å være tilkoblet: den nye Jeep® Renegade tilbyr 3 ulike DAB-radio alternativer og alle med den nyeste Uconnect™ systemet med brukervennlig teknologi slik at du kan holde kontakt med de som er viktigst for deg. Koble til din smarttelefon, få veibeskrivelser, bruk sikkerhetsfunksjoner som ParkView® ryggekamera og overvåk dine off-road eventyr og mye mer.


*Følgende tilkoblingstjenester vil bli tilgjengelig innen utgangen av 2020: Kundeservice, helserapport for bilen, Digital hjemmeassistent, kjørealarmer, Eco Score, helsealarm for bilen, varslinger i bilen, bilinformasjon, Send & Go, POI søk, Trafikk / været / Fotoboks Live, Parkerings- og drivstoff-lokalisering.

UNDERHOLDNING NÅR DET PASSER DEG

Lytt til favorittmusikken din. Alt du trenger for å komme deg til din destinasjon, blir brakt i topp lydkvalitet.

7" TFT DISPLAY

Den egendefinerte konfigurerbare 7'' digitale skjermen lar deg skreddersy dine personlige innstillinger og grafikk. Fargeskjermen er integrert med detaljert navigasjon (hvis den er utstyrt) som inneholder medieinformasjon som låt, artist og radiostasjon og off-road statistikk og mye mer.

JEEP®EGENSKAPER

Jeep® Uconnect™ introduserer en ny oppdatert versjon som tar kjøreopplevelsen til et nytt nivå. Du kan overvåke og måle reisen din med fortløpende tilbakemeldinger basert på dine kjøreparametere og tidligere kjøreturer. Utfordre deg selv og utforsk Jeep® Trails. Del dine prestasjoner og destinasjoner med Jeep® community.

NYT LYDEN

Din kjøreopplevelse vil aldri bli den samme takket være BeatsAudio™ Premium lydanlegget som er mesterlig innstilt på å produsere topp kvalitet og høydefinisjonslyd. Systemet inneholder ni høyttalere - to diskanthøyttalere montert i instrumentpanelet, to diskanthøyttalere montert i bakdøren, fire 6x9" front/bakdørhøyttalere og en 6,5" subwoofer - og drives av en åtte kanal 560-Watt digitalforsterker.

UNCONNECT™ DIN VERDEN GJENNOM FINGERTUPPENE

UconnectTM. Din verden: MyCar

Inkluderte funksjoner

MyCar

Motta sanntidsinformasjon og hold kontroll over kjøretøyets status, helse rapport og historie.

Eco Drive

Oppdag sanntidsdataene dine slik at du kan justere dine kjørevaner og redusere drivstofforbruket.

Din verden på dine fingertupper med Uconnect™.

Inkluderte funksjoner

HD trafikk

Spar tid hver dag med å unngå trafikk, takket være sanntidsdata fra 80 millioner mobiltelefonbrukere.

TomTom

Finn dit neste reisemål enkelt med TomTom. Søk etter kategori, firmanavn eller søkeord på ditt eget språk.

Fartskamera

Motta fartskameravarslinger. Øk sikkerheten mens du reiser og reduser antall fartsbøter.

Vær

Ikke la været ødelegge planene dine. Du kan endre destinasjon eller reisevei basert på sanntidsværforhold.

*Siri Eyes Free krever en iPhone med Siri funksjonen. Noen funksjoner er kanskje ikke tilgjengelige når bilen er stillestående. Smarttelefonen må være koblet til en mobiltjeneste. Hastigheten til dataoverføring til enheten avhenger av de ulike internettfunksjonene.

JEEP® RENEGADE

Prøvekjør hos din nærmeste forhandler

JEEP® RENEGADE

Vil du vite mer om Jeep® Renegade?