OVER 60 SIKKERHETSFUNKSJONER

Jeep® Renegade tilbyr en rekke standard og tilgjengelige aktive og passive sikkerhetsfunksjoner som er utviklet for å hjelpe deg med å kjøre trygt og sikkert.

TRYGGHET OG SIKKERHET

For å nyte en god kjøreopplevelse, er det viktig å føle seg trygg bak rattet. Jeep® Renegade er utviklet for å tilby over 60 tilgjengelige funksjoner for trygghet og sikkerhet, inkludert først-i-segmentet kollisjonsvarsler og LaneSense Departure Warning-Plus. Den nye Jeep® Renegade har vunnet den prestisjetunge 5-stjerners-prisen fra Euro NCAP med en total poengsum på 80 av 100. Euro NCAP har lagt listen høyere for den ettertraktede 5-stjerners-prisen som angår sikkerhet for voksne, barn, og fotgjengere. Jeep® Renegades innovative “liten-bred 4x4-arkitektur” og mangfoldige sikkerhetssystemer, som tilbys som standard eller på etterspørsel, inkludert er seks standard kollisjonsputer som har bidratt til Euro NCAP prisen.

KOLLISJONSVARSLER MED KRASJDEMPING

Dette innovative systemet oppdager, takket være radar og videosensorer, hvorvidt Jeep® Renegade nærmer seg for raskt et annet kjøretøy eller et stort hinder i dens kjørebane, og varsler eller hjelper deg med å unngå/dempe ulykken.

image

PARKER TRYGT OG ENKELT

Når det gjelder parkering, er vi der for deg. Renegade har rikelig med tilgjengelige parkeringsfunksjoner som gjør parkeringen lett og praktisk.

PRAKTISKE FUNKSJONER

JEEP® RENEGADE

Prøvekjør hos din nærmeste forhandler

JEEP® RENEGADE BROSJYRE

Vil du vite mer om Jeep® Renegade?