OVER 60 TILGJENGELIGE SIKKERHETSFUNKSJONER

Den helt nye Jeep® Renegade har front og bak side-gardin airbags, kneairbag på førersiden, setemontert side-airbags for passasjerene foran og avansert flertrinns airbags for sjåfør og passasjersiden.

ALLTID PÅ RETT SPOR

Jeep® Renegade er utstyrt med avanserte sikkerhetsfunksjoner for å hjelpe sjåføren med å respektere fartsgrensen.

AKTIV SIKKERHET

For å nyte en unik kjøreopplevelse er det viktig å føle seg trygg bak rattet. Den helt nye Jeep® Renegade er designet med over 60 tilgjengelige sikkerhetsfunksjoner, inkludert frontkollisjonsvarsling og LaneSense™ Departure Warning Plus, toppmoderne teknologi (Advanced Driver Assistance System) er integrert for en sikker kjøreopplevelse.

Den helt nye Jeep® Renegade har blitt tildelt den prestisjefylte 5-stjerner Euro NCAP. Dette også etter økningen av tersklene som kreves for å oppnå det ettertraktede 5-stjernen med hensyn til beskyttelse av voksne, barn og fotgjengere. Den innovative "small-wide 4x4 arkitekturen" og en rekke forbedret sikkerhetssystemer som tilbys som standard eller ekstrautstyr har bidratt til å fortjene denne prisen.

FRONTKOLLISJONSVARSLING

Det innovative systemet bruker radar- og videosensor og overvåker om Jeep® Renegade nærmer seg et annet kjøretøy eller en stor hindring på veien for raskt, og advarer eller hjelper sjåføren med å unngå/redusere hendelsen ved å sende lyd- og visuelle varslinger eller aktiverer bremsepedalen.

ENKEL OG TRYGG PARKERING

Når det gjelder parkering er Jeep der for deg. Renegade har rikelig med tilgjengelige parkeringsfunksjoner som gjør det mulig å kjøre inn og ut av en parkeringsplass så enkelt som mulig.

BEKVEMMELIGHETSFUNKSJONER

JEEP® RENEGADE

Prøvekjør hos din nærmeste forhandler

JEEP® RENEGADE

Vil du vite mer om Jeep® Renegade?