ERGONOMISKE SETER

Jeep® Renegades interiør inkluderer ergonomisk utviklede seter laget i høykvalitets materialer med fargerike anodiserte elementer, inspirert av briller brukt ved ekstremsport.

SVART
SVART

Svart premium stoff seter er standard på Jeep® Renegade Limited.

MØRKEBRUNT OG TANGERIN OG SKYGRÅ
MØRKEBRUNT OG TANGERIN OG SKYGRÅ

McKinley skinn-trimmede seter med perforert tekstur i mørkebrunt, tangerin og skygrå er tilgjengelig på Renegade Limited.

SVART
SVART

McKinley skinn-trimmede seter i svart med lyse sølv sømmer er tilgjengelig på Renegade Limited.

SVART
SVART

McKinley skinn-trimmende seter i svart med rubinrød søm er tilgjengelig på Renegade Trailhawk®. En brodert Trailhawk-logo dekorerer forsetet mens det rubinrøde detaljene fremhever interiøret.

SVART
SVART

Washington stoff seter i svart med rubinrød søm er standard på Renegade Trailhawk®. Disse setene har grafiske elementer og brodert Trailhawk-logo.

TA EN NÆRMERE TITT

KOMFORT HAR ALDRI FØR VÆRT SÅ FUNKSJONABELT

Interiøret i Jeep® Renegade er utviklet for å kombinere følbare tekstiler med funksjonelle elementer på en smart måte. Myke paneler møter dristige funksjonelle elementer som passasjerens støttehåndtak, uunnværlig for terrengeventyr. Designelementer inspirert av den legendariske Jeep® arven er smakfullt inkorporert i helheten.

SETT DITT PREG

Med Jeep® Renegade er mulighetene uendelige. Du kan bygge på for å tilpasse din hverdag og sette ditt preg ved å velge unike interiørutstyr fra Mopar®.

JEEP® RENEGADE

Prøvekjør hos din nærmeste forhandler

JEEP® RENEGADE BROSJYRE

Vil du vite mer om Jeep® Renegade?