AUTENTISK DESIGN BLIR MODERNE

Med nye unike detaljer på designet er Jeep® Renegade oppdatert på de nyeste trendene. En ny syv-søylers grill, ny front fascia, nye takskinn farger og det enestående LED-belysning er noen av de nyeste elementene på det ytre utseende.

Renegade

OPPLEV OPEN-AIR

Den nye Jeep® Renegade tilbyr open-air frihet med to tilgjengelige soltaksystemer. MY Sky® er et eksklusivt taksystem som gir spennende panoramautsikt. Denne løsningen har manuelle avtakbare paneler. Den andre løsningen er et panoramasoltak med elektrisk åpning og tilt, denne er også ustyrt med elektrisk solgardin.

Renegade
LED DRL på LED på On

LYS OPP

Ny LED-lys er tilgjengelig og er standard på Limited. LED-lys forbedrer synligheten (+50% sammenlignet med tradisjonelle lys) og deretter også sikkerhet. Det bidrar også til å spare energi og reduserer vedlikeholdskostnadene med 1/3 sammenlignet med tradisjonelle lys. Standard halogen-lys har en lang levetid og gir et klart, hvitt lys.

TILPASS ETTER DIN LIVSSTIL

Hva gjør du på fritiden? Er du en lidenskapelig snowboarder eller liker du å gå tur? Uansett hvilken livsstil du har er du sikker på å finne det perfekte Mopar® tilbehøret for deg og din Renegade.

JEEP® RENEGADE

Prøvekjør hos din nærmeste forhandler

JEEP® RENEGADE

Vil du vite mer om Jeep® Renegade?