AUTENTISK DESIGN I MODERNE DRAKT

Jeep® Renegade tar merket med de syv søyler til et nytt nivå: skapt for byen og stortrives i terreng, denne bilen er full av unike detaljer og legendarisk Jeep® design. På fronten er den ikoniske syv søylers-grillen omringet av en fargerik skjerm, mens store runde frontlys har blitt plassert under panseret for en mer våken stil.

Renegade

HJUL OG FELGER

OPPLEV KJØRING UNDER ÅPEN HIMMEL

Jeep® Renegade byr på frihet under åpen himmel med to tilgjengelige My Sky taksystemer. Disse eksklusive taksystemer gir spennende panoramautsikt ved en hver tur. Den har manuelle avtakbare paneler og elektrisk glidefunksjon.

Halogen On HID On

LYS OPP VEIEN

Jeep® Renegade er full av lyse ideer. Tilgjengelig er BI-Xenon hovedlys som gir et kjølig og hvitt lys. Lyset er to til tre ganger lysere enn det som produseres av halogenlys og bruker mindre energi. Standard halogenlys har en lang levetid og gir et klart og hvitt lys.

TILPASSET DIN LIVSSTIL

Hva gjør du i fritiden din? Er du en lidenskapelig snowboard-kjører eller liker du å dra på friluftsturer med venner? Uansett hva slags livsstil du har, vil du finne det perfekte Mopar® utstyret for deg og din Renegade.

JEEP® RENEGADE

Prøvekjør hos din nærmeste forhandler

JEEP® RENEGADE BROSJYRE

Vil du vite mer om Jeep® Renegade?