TRAIL RATED® TOUGH

Jeep® Renegade Trailhawk® bærer Trail Rated® emblemet med stolthet, som indikerer rå fremkommelighet under ulike terrengforhold. Dette er Jeep® merkets DNA som yter legendarisk fremkommelighet, bakkeklaring, manøvrerbarhet, artikulasjon og vade egenskaper.

SE HVORFOR RENEGADE HAR FORTJENT TRAIL RATED® EMBLEMET

EKSTREM 4X4 KAPASITET

For klasseledende 4x4 egenskaper under alle kjøreforhold, kan Jeep® Renegade skryte av autentisk Jeep® DNA og tilbyr deg et valg mellom to innovative drivlinjesystemer: Jeep® Active Drive og Jeep® Active Drive Low.

HILL DESCENT CONTROL

Nedoverbakkekontroll muliggjør myk og kontrollert kjøring nedover, på ujevnt eller glatt terreng, uten å måtte røre bremsepedalen. Når den er aktivert, vil kjøretøyet kjøre nedover i bratte bakker ved bruk av ABS-bremsesystemet for å kontrollere hvert hjuls hastighet for å sørge for optimalt tempo og drivende kraft.

9-TRINNS AUTOMATISK GIRKASSE

Jeep® Renegade er den første kompakte SUV-en med 9-trinns automatisk girkasse som forbedrer kjørekomfort og ytelse ved å overvåke temperatur, hastighet og aktivering av elektronisk stabilitetskontroll og byr på over 20 individuelle vekslingsmønstre for spesifikke veiforhold. Dette nye girkasse-systemet garanterer en mer responsiv kjøreopplevelse med rask akselerasjon og mykere giring, ideelt for kjøring på motorvei.

MOTORER

1.4L MultiAir® II

Den mest kraftfulle motoren med vår avanserte MultiAir® teknologi. Systemet justerer mengden luft motoren trenger som resulterer i en optimal ytelse og kraft. Med 170 hestekrefter og 9-trinns automatgirkasse.

2.0 MultiJet II

Den 140 hestekrefters motoren har maksimal dreiemoment på 350 Nm og sammen med 6-trinns manuell girkasse gir denne en maksimal hastighet på 178 km/t. Akselerasjon fra 0 til 100 km/t på 9,5 sekunder.

2.0 MultiJet II

Den 140 hestekrefters motoren har maksimal dreiemoment på 350 Nm og sammen med 9-trinns automat girkasse gir denne en maksimal hastighet på 182 km/t. Akselerasjon fra 0 til 100 km/t på 10,2 sekunder.

2.0 MultiJet II

Den 170 hestekrefters motoren har maksimal dreiemoment på 350 Nm og sammen med 9-trinns automat girkasse gir denne en maksimal hastighet på 196 km/t. Akselerasjon fra 0 til 100 km/t på 8,9 sekunder. Denne motoren leveres kun på Trailhawk®.

OPPTIL 1500 KG TILHENGERVEKT

Renegade har maksimal tilhengervekt opptil 1500 kg med riktig utstyr.

engine icon
1.4L MultiAir® II

vehicle icon
1200
engine icon
2.0 MultiJet II

vehicle icon
1500

JEEP® RENEGADE

Prøvekjør hos din nærmeste forhandler

JEEP® RENEGADE BROSJYRE

Vil du vite mer om Jeep® Renegade?