Jeep® Renegade 4xe

Jeep® Renegade 4xe

DEN NYE MOBILITETSEPOKEN FRA JEEP®

Jeep® går inn i en verden av elektrifisering med ny 4xe-teknologi som kombinerer firehjulstrekk med et innovativt elektrisk fremdriftssystem. En ny måte å oppleve mobilitet basert på et økosystem av tjenester og løsninger som utvikler seg sammen med den legendariske Jeep® verden.

AUTOAMTISK PARKERINGSASSISTENT

PARKVIEW®-RYGGEKAMERA

ParkView®-ryggekameraet slås på når kjøretøyet er i revers, og gir perfekt synlighet på den 8,4-tommers berøringsskjermen mens du kjører bakover. I tillegg gjør det dynamiske rutenettet alle manøvre enda enklere.

TILKOBLING FRA UCONNECT SERVICES®

Teknologien om bord på 4xe Plug-In Hybrid har de nyeste tilkoblingsløsningene for Uconnect Services og My Uconnect-mobilappen. Samhandle med kjøretøyet fra fjernkontrollen og administrer ladingen på en enkel og intuitiv måte, direkte fra smarttelefonen.

GARANTIER SOM BETYR NOE

Den nye teknologien om bord på Jeep® Renegade 4xe Plug-In Hybrid har bilen 5 år / 100.000km garanti. Ingen bekymringer for veien videre.

EASYWALLBOX

Vil du ha en enkel hjemmeladingsopplevelse? Oppdag Wallbox og andre dedikerte Mopar®-tilbehør tilgjengelig for din Plug-in Hybrid SUV, som gjør at du kan lade din Jeep®– Compass 4xe direkte hjemme. Du kan redusere ladetiden betraktlig, og bli fri til å gå ut og starte ditt neste eventyr.

UTVIKLINGEN AV YTELSE

Jeep® har oppfunnet firehjulstrekket på nytt igjen ved å kombinere et typisk 4×4-system med en elektrisk motor. Det gir større ytelse og bedre total komfort mens du er på veien, og samtidig reduserer det drivstofforbruk og utslipp.

TEKNOLOGI

Den nye Jeep® Renegade 4xe Plug-In Hybriden viser det nyeste innen teknologi når det kommer til tilkobling og infotainment. Opplev en kjørestil som er enda morsommere, tryggere og engasjerende.

SIKKERHET VED FINGERTUPPENE

Overvåk kjøretøyets parametere, planlegg og velg ladeeffekt og finn nærmeste ladestasjon, alt på én enkelt skjerm. Infotainmentsystemet ombord den nye Jeep® Compass 4xe Plug-In Hybrid integrerer alle de nyeste funksjonene for å få mest mulig ut av hybridmobilitet.

APPEN GO-e LIVE

Med den nye appen GOe, kan du analysere dine kjørevaner, registrere dine reiser eller simulere de og sammenlikne energiforbruk, kostnader og utslipp som genereres av en ny Jeep Renegade 4xe Plug-in Hybrid, på samme rute.

SIKKERHET

Jeep®-mobilitetsrevolusjonen kan også definere hvor viktige sikkerhetsfunksjoner er i den nye Jeep® Renegade 4xe Plug-In Hybriden. Den sterke følelsen av beskyttelse er typisk Jeep®.

VÆR ALLTID PÅ VAKT

Den nye Jeep® Renegade 4xe Plug-In Hybriden har over 60 aktive og passive sikkerhetssystemer slik som Frontkollisjonsvarsling Pluss (FCW+), automatisk nødbremsing, Filskiftevarsling (LDW+), blindsonevarsling, bakre filkryssingsdeteksjon, ryggekamera med dynamisk rutenett, automatisk parkeringsassistent og den eksklusive funksjonen for påvisning av sliten sjåfør.

EKSTERIØR

Renegades ikoniske og overraskende linjer møter den nye 4xe Plug-In Hybrid-teknologien. Innovasjon i mobilitet er født fra designtradisjonen.

TRADISJONENS FREMTID

Den nye Jeep® Renegade 4xe Plug-In Hybriden er en bil full av personlighet. Det nye eksklusive 4xe-emblemet og de blå detaljene understreker den utvendige stilen på alle modellene. I tillegg kan du, takket være tilbehør fra Mopar®, nyte det høyeste nivået av personalisering.

INTERIØR

Ta tak i rattet og reis inn i den nye Jeep 4xe-verdenen. Den nye Jeep® Renegade 4xe Plug-In Hybriden er i stand til å tilby komforten og plassen som er nødvendig for å nyte hver eneste reise til det fulle. Selv for de mest eventyrlystne.

EN VERDEN AV KOMFORT

Interiøret ble designet for å sikre en komfortabel tur for sjåføren og alle de fire passasjerene, uansett forhold. Finn plass og allsidighet overalt, takket være praktiske lagringsplasser og stort bagasjerom. De forskjellige fargekombinasjonene i interiøret er den perfekte måten å fremheve deg og din stil.

Drivstofforbruk Jeep Renegade 4xe-serien: (l/100km): 1,8 – 2,1; elektrisk forbruk (kWh/100km): 15,6 – 16,7;
Utslipp av CO2 (g/km) 41 – 52. Verdier beregnet ut fra WLTP-prosedyre, oppdatert per 05.mars 2021. Verdiene som er gitt er til sammenligningsformål.