GLADIATOR - EKTE PICKUP

Opplev nye eventyrmuligheter med en ekte Jeep som er skapt for en aktiv livsstil og som byr på suveren kraft og kapasitet.

Motta tilbud Bestill prøvekjøring

GLADIATOR - EKTE PICKUP

Opplev nye eventyrmuligheter med en ekte Jeep som er skapt for en aktiv livsstil og som byr på suveren kraft og kapasitet.

Motta tilbud Bestill prøvekjøring

GLADIATOR TEKNOLOGI

Teknologien du finner i Gladiator er intuitiv med nyskapende funksjoner som er designet for å forbedre kjøreopplevelsen.

INTEGRERT TERRENGKAMERA

Med Gladiator kan du nå nye høyder med teknologi som passer på uansett hvor du kjører. Frontkameraet viser veien du kjører på i god oppløsning på skjermen, slik at du lett ser og kan unngå hindringer. Kameraet er selvrensende. Praktisk i hverdagen, og helt uunnværlig i terrenget.

Trådløs Alpine-høyttaler

Gladiator har en trådløs Alpine-høyttaler bak baksetet. Den kan du enkelt ta med deg dit du skal. Designet gjenspeiler den unike Jeep®-stilen. Den vann- og støvtette høyttaleren lades mens du kjører. Den tåler til og med på ligge inntil 90 cm dypt vann i 30 minutter. Og du kan bruke den som powerbank for å lade andre enheter, samt koble den til andre trådløse Alpine-høyttalere når du vil ha stereolyd.

Den ultimate bilteknologien

Gladiator har den nyeste bilteknologien, slik at du får den beste kjøreopplevelsen. 7″ TFT digitalt instrumentpanel som kan tilpasses, viser all relevant informasjon mens du kjører, og fjerde generasjons Uconnect-radio gir deg tilgang til alle Uconnect-tjenestene* via Jeep appen.

EN NY GENERASJON AV LYD

Velg riktig spilleliste for ethvert eventyr. Bilen kan leveres med Alpine Premium Sound System med ni høyttalere, en subwoofer og en tolvkanalers forsterker på 552 W. Resultatet er en balansert og omsluttende lydopplevelse.

NØKKELFRI ÅPNING OG KJØRING

Gladiator er full av praktiske funksjoner. Med nøkkelfri åpning og kjøring kan du låse opp bilen og starte motoren uten å ta nøklene ut av lommen.

TRYGT TILKOBLET

Du kan enkelt koble til mobiltelefonen din, slik at du får tilgang til alt du trenger uten å bli distrahert mens du kjører.

Apple CarPlay

Med Apple CarPlay kan iPhone-brukere bruke Kart, Meldinger, Telefon og Musikk som styres ved hjelp talekommandoer til Siri.

CarPlay, iPhone og Siri er varemerker som tilhører Apple.

Android Auto™

Med Android Auto får du enkel tilgang til Google Maps og Google Play Music via talekommandoer, berøringsskjermen på Uconnect-radioen og knappene på rattet.
Android Auto, Google Play og andre varemerker tilhører Google Inc.

MAKSIMAL STYRKE

Jeep Gladiator er beskyttet av bunnplater under girkasse, fordelingskasse, drivstoff- og AdBluetank.

TRAIL RATED

Trail Rated®-merket er det eneste Jeep-merket som bekrefter at bilen har bestått tester på grusveier og glatt underlag med vann, gjørme og snø – og i bratte bakker. Under testingen må Jeepene klarer seg igjennom vinterlandskapet i Nord Michigan, de steinete utspringene i Rubicon Trail i California og det krevende terrenget i Moab i Utah.

Enkelt sagt betyr Jeep «Trail Rated»-merket at Jeep-kjøretøyet er strengt testet innen fremkommelighet, vadedybde, manøvrerbarhet og bakkeklaring.

AKTIV OG PASSIV SIKKERHET

Gladiator har mer enn 65 sikkerhetssystemer, både aktive og passive, som passer på deg og passasjerene dine.

AUTOMATISK FJERNLYS

Gladiator leveres som standard med en lyssensor som aktiverer frontlyktene automatisk. Den kan også leveres med automatisk fjernlys, en smart teknologi som registrerer endringer i lyset og justerer lysstyrken, slik at du alltid har god sikt.

Blindsonevarsling og kollisjonsvarsling+

Gladiator kommer med blindsonevarsling og bakre filkryssingsvarsling, slik at du har oversikt over blindsonene. Du blir også varslet ved fare for sammenstøt, og bilen vil aktivt forsøke å forhindre dem. I tillegg varsler kollisjonsvarsling+ både visuelt og med lyd når du nærmer deg en hindring eller andre biler for raskt.

Adaptiv Cruise Control

Velg hvor fort du vil at Gladiator skal kjøre, så holder den hastigheten for deg. Adaptiv cruise control registrerer hastigheten på biler foran deg og tilpasser farten automatisk.

Blindsonevarsling (BSM)

Ha kontroll selv når det er mye trafikk. Blindsonevarslingen varsler deg om hindringer på siden av eller bak bilen ved hjelp av en varsellampe i sidespeilene og et lydsignal

Bakre filkryssingsvarsling

Når du rygger, registrerer sensorene automatisk biler og hindringer bak deg. Bakre filkryssingsvarsling varsler om hindringer i blindsonene bak bilen når du rygger.

Parkview® ryggekamera

Det skal være like trygt å rygge som å kjøre fremover. ParkView ryggekameraet viser et høyoppløst bilde på skjermen på Uconnect-radioen. Det dynamiske guidene gjør det enkelt å gjennomføre selv de mest kompliserte manøvrene.