Nye Jeep Gladiator - Pickupen fra Jeep

Jeep Gladiator kommer til Europa. De legendariske terrengegenskapene du kjenner fra Jeep har blitt forvandlet til en pickup med unike egenskaper : kjøreegenskaper, romslighet og kraft.

Nye Jeep Gladiator - Pickupen fra Jeep

Jeep Gladiator kommer til Europa. De legendariske terrengegenskapene du kjenner fra Jeep har blitt forvandlet til en pickup med unike egenskaper : kjøreegenskaper, romslighet og kraft.

INTEGRERT TERRENGKAMERA

Med Gladiator kan du nå nye høyder takket være teknologi som passer på deg uansett hvor du kjører. Frontkameraet viser veien du kjører på i god oppløsning på skjermen, slik at det blir enklere enn noensinne å se og unngå hindringer. Det er også selvrensende, slik at du alltid ser hva som møter deg. Praktisk i hverdagen, og helt uunnværlig i terrenget.

Trådløs Alpine-høyttaler

Gladiator har en trådløs Alpine-høyttaler bak baksetet. Den kan du enkelt ta med deg dit du skal. Designet gjenspeiler den unike Jeep®-stilen. Den vann- og støvtette høyttaleren lades mens du kjører. Du kan til og med legge den ned i opptil 90 cm dypt vann i 30 minutter. Og du kan bruke den som powerbank for å lade andre enheter, samt koble den til andre trådløse Alpine-høyttalere når du vil ha stereolyd.

Den ultimate bilteknologien

Gladiator har den nyeste bilteknologien, slik at du får den beste kjøreopplevelsen. 7″ TFT digitalt instrumentpanel med grensesnitt som kan tilpasses, viser all informasjon mens du kjører, og fjerde generasjons Uconnect™-radio gir deg tilgang til alle Uconnect™-tjenestene* i My Uconnect™-appen. Slik at du kan nyte kjøreturen uten distraksjoner.

EN NY GENERASJON AV LYD

Velg riktig spilleliste for ethvert eventyr. Bilen kan leveres med Alpine Premium Sound System med ni høyttalere, en subwoofer og en tolvkanalers forsterker på 552 W. Resultatet er balansert og omhyllende lyd.

NØKKELFRI ÅPNING OG KJØRING

Gladiator er full av praktiske funksjoner. Med nøkkelfri åpning og kjøring kan du låse opp bilen og starte motoren uten å ta nøklene ut av lommen.

TRYGT TILKOBLET

Du kan enkelt koble til mobiltelefonen din, slik at du får tilgang til alt du trenger uten å bli distrahert mens du kjører.

Apple CarPlay

Med funksjonene på Uconnect™-radioen kan du holde kontakten med smarttelefonen din uten å bli distrahert. Med Apple CarPlay kan iPhone-brukere bruke Kart, Meldinger, Telefon og Musikk ved hjelp av Siri.
CarPlay, iPhone og Siri er varemerker som tilhører Apple.

Android Auto™

Med Android Auto™ får du enkel tilgang til talekommandoer, Google Maps og Google Play Music ved hjelp av berøringsskjermen på Uconnect™-Radioen og knappene på rattet. Med denne enkle funksjonen for navigasjon og talekommandoer kan du komme dit du skal uten å måtte ta øynene fra veien.
Android Auto, Google Play og andre varemerker tilhører Google Inc.

MAKSIMAL STYRKE

Jeep® Gladiator er beskyttet av bunnplater under girkasse, fordelingskasse, drivstoff- og AdBluetank.

AKTIV OG PASSIV SIKKERHET

Gladiator har mer enn 65 sikkerhetssystemer, både aktive og passive, som passer på deg og passasjerene dine.

AUTOMATISK FJERNLYS

Gladiator leveres som standard med en lyssensor som aktiverer frontlyktene automatisk. Den kan også leveres med automatisk fjernlys, en smart teknologi som registrerer endringer i lyset og justerer lysstyrken, slik at du alltid har god sikt.

Blindsonevarsling og kollisjonsvarsling+

Gladiator kommer med blindsonevarsling og bakre filkryssingsvarsling, slik at du har oversikt over blindsonene. Du blir også varslet før eventuelle sammenstøt, og bilen vil aktivt forhindre dem. I tillegg varsler kollisjonsvarsling+ både visuelt og med lyd når du nærmer deg en hindring eller andre biler for raskt.

Adaptiv Cruise Control

Velg hvor fort Gladiator skal kjøre, så holder den farten for deg. Adaptiv cruise control bruker adaptiv funksjonalitet til å registrere biler foran deg og tilpasse farten automatisk uten at du trenger å gjøre noe.

PARKER ENKELT

Gladiator har parkeringsfunksjoner som gjør det enkelt og trygt å parkere. Med parkeringssensorer og kameraer både foran og bak er det enkelt å parkere Gladiator.

Parkview® ryggekamera

Det er like trygt å rygge som å kjøre fremover. ParkView® ryggekameraet viser et høyoppløst bilde på skjermen på Uconnect™-radioen. Det dynamiske rutenettet gjør det enkelt å gjennomføre selv de mest kompliserte manøvrene.

Bakre filkryssingsvarsling

Når du rygger, registrerer sensorene automatisk biler og hindringer bak deg.
Bakre filkryssingsvarsling varsler om hindringer i blindsonene bak bilen når du rygger.

Blindsonevarsling (BSM)

Ha kontroll selv når det er mye trafikk. Blindsonevarslingen varsler deg om hindringer på siden av eller bak bilen ved hjelp av en varsellampe i sidespeilene og et lydsignal.