GLADIATOR - EKTE PICKUP

Opplev nye eventyrmuligheter med en ekte Jeep som er skapt for en aktiv livsstil og som byr på suveren kraft og kapasitet.

Motta tilbud Bestill prøvekjøring

GLADIATOR - EKTE PICKUP

Opplev nye eventyrmuligheter med en ekte Jeep som er skapt for en aktiv livsstil og som byr på suveren kraft og kapasitet.

Motta tilbud Bestill prøvekjøring

IMPONERENDE LASTEKAPASITET

Lasteplanet på Gladiator er 1531 mm langt og opptil 1442 mm bredt. Lastekapasiteten er 613 kg, og de forskjellige løsningene som tilbys for å tilpasse Gladiator, gjør den både mer praktisk og fleksibel når du skal frakte ting.

Maksimal beskyttelse

Lasteplanet er laget av stål og har et spraybelegg som gir enda bedre beskyttelse. Dekslene gir også maksimal beskyttelse.

plass til det du trenger

Med Trail Rail™-systemet blir det enkelt å organisere lasteplanet. Det er et justerbart festesystem og bilen har en skjult oppbevaringsplass under baksetene som kan låses.

LASTEPLAN MED STIKKONTAKT

Gladiator har LED-lys og festekroker i alle hjørner. Du kan også bestille Cargo Management Group. Da får du en 400 W DC/AC inverter og en vanntett 230 V stikkontakt på lasteplanet.

EN FØLELSE AV SAMMENHENG

Gladiator har de unike egenskapene du kjenner fra Wrangler-familien. Samtidig er den like praktisk som en pickup. Det ikoniske designet er umiddelbart gjenkjennbart med den karakteristiske grillen, de runde frontlyktene og de konvekse skjermene. Nye Jeep Gladiator er alt annet enn anonym.

KOMFORTABELT OG UNIKT INTERIØR

Interiøret er designet for å være komfortabelt, samtidig som du kjenner igjen den unike Jeep-stilen. Skinninteriøret og Monaco-dashbordet med kontrastsømmer gir en følelse av klasse og kvalitet. Oppvarmede forseter og ratt sørger for ekstra komfort, og det automatiske klimaanlegget med to soner gjør det enkelt å tilpasse miljøet i kupeen til både fører og passasjer.

GODT MED PLASS

Jeep Gladiator har romslig og praktisk kupé.

PLASS TIL LANGE BEN

Jeep Gladiator har klasseledende benplass (opptil 996 mm). Så du kan være trygg på at passasjerene sitter godt.

Sikker oppbevaring

Du finner romslige og skjulte oppbevaringsrom under baksetet og bak seteryggen.

Baksetet kan legges ned

Du får maksimal valgfrihet med baksete som kan legges ned 60:40. Du får plass til alt i Gladiator.

INTERIØR SOM KAN VASKES

Interiøret i Gladiator er slitesterkt og kan vaskes. Det har til og med dreneringsplugger som gjør det enkelt å tappe ut vannet.

GLADIATOR TAKLER ALT

I Gladiator har hver minste detalj blitt utviklet for å gi maksimal ytelse – uansett hvilket eventyr du skal ut på.

STARTKNAPP

Bilens av/på-knapp er beskyttet av et vannbestandig skjold, slik at du enkelt kan starte bilen selv om bilen skulle stå ute i regnvær, uten tak.

GUMMIBESKYTTELSE

Beskyttet, men godt synlig. Skjermen på Uconnect™-radioen har et beskyttende gummideksel som gjør den helt vanntett.

MEDIA HUB

Det er to USB-porter i konsollen (én type A og én type C) samt en tredje port i midtarmlenet. Det er også to USB-porter bak midtkonsollen som passasjerene i baksetet kan bruke.

EKSKLUSIVE HJUL

Nye Jeep Gladiator lanseres med eksklusive lettmetallfelger med overlegen styrke og unik design. Overland og Launch Edition leveres med 18″ hjul.

FRIHET I FRILUFT

Føl friheten i friluft!* – slik du bare kan oppleve i en Gladiator. Taket kan fjernes, frontruten kan legges helt ned, og det er enkelt å fjerne dørene.

*Ikke egnet for kjøring på offentlig vei.

MAKSIMAL KOMFORT I HVERDAGEN

Gladiator er utviklet for å takle både rutinene i hverdagen og spennende eventyr – uten at det går på bekostning av komforten.