Nye Jeep Gladiator - Pickupen fra Jeep

Jeep Gladiator kommer til Europa. De legendariske terrengegenskapene du kjenner fra Jeep har blitt forvandlet til en pickup med unike egenskaper : kjøreegenskaper, romslighet og kraft.

Nye Jeep Gladiator - Pickupen fra Jeep

Jeep Gladiator kommer til Europa. De legendariske terrengegenskapene du kjenner fra Jeep har blitt forvandlet til en pickup med unike egenskaper : kjøreegenskaper, romslighet og kraft.

FRILUFT

Føl friheten i friluft* som du bare kan oppleve i en Gladiator. Taket kan fjernes, frontruten kan legges helt ned, og det er enkelt å fjerne dørene.
*Ikke egnet for kjøring på offentlig vei.

IMPONERENDE LASTEKAPASITET

Lasteplanet på Gladiator er 1531 mm langt og opptil 1442 mm bredt. Lastekapasiteten er 613 kg, og de forskjellige løsningene som tilbys for å tilpasse Gladiator, gjør den både mer praktisk og fleksibel når du skal frakte ting både på fritiden og i hverdagen.

FRAKT DET DU VIL

Gladiator skiller seg ut med sin imponerende lastekapasitet og allsidighet takket være lasteplanet, slik at du får plass til selv de mest plasskrevende tingene. Og i tillegg er lasteplanet beskyttet av et spraybelegg.

Maksimal beskyttelse

Lasteplanet er laget av stål, og har et spraybelegg som gir enda bedre beskyttelse.
Dekslene gir også maksimal beskyttelse.

Fleksibilitet til å ta med deg det du trenger

Med Trail Rail™-systemet blir det enkelt å organisere lasteplanet. Det er et justerbart festesystem, og har en skjult oppbevaringsplass under det bakre rommet – som kan låses.

Eksklusivt innhold

Gladiator har LED-lys og festekroker i alle hjørner. Du kan også bestille Cargo Management Group, da får du 400 W inverter, vannbestandig og vanntett 230 V stikkontakt på lasteplanet.

EKSKLUSIVE HJUL

Nye Jeep®Gladiator lanseres med eksklusive lettmetallfelger med overlegen styrke og unik design, og Overland og Launch Edition leveres med 18″ hjul.

EN FØLELSE AV SAMHOLD

Gladiator har de unike egenskapene du kjenner fra Wrangler-familien, og samtidig er den like praktisk som en pickup. Det ikoniske designet er umiddelbart gjenkjennbar i form av grillen med syv åpninger, de runde frontlyktene og de konvekse skjermene. Nye Jeep® Gladiator er alt annet enn anonym.

KOMMANDOSENTERET

Interiøret er designet for å være komfortabelt, samtidig som du kjenner igjen den unike Jeep®-stilen. Skinninteriøret og Monaco-dashbordet med kontrastsømmer gir en følelse av stil. Oppvarmede forseter og ratt sørger for ekstra komfort, og det automatiske klimaanlegget med to soner gjør det enkelt å velge to forskjellige temperaturer i kupeen.

EKSTRA PLASS

Den nye pickupen Jeep® Gladiator har romslig, praktisk og modulær kupé.

Benplass

Nye Jeep® Gladiator har klasseledende benplass (opptil 996 mm). Så du kan være trygg på at passasjerene sitter godt.

Sikker oppbevaring

Du finner romslige og skjulte oppbevaringsrom under baksetet og bak seteryggen.

Baksetet kan legges ned

Du får maksimal valgfrihet med baksete som kan legges ned 60:40. Du får plass til alt i Gladiator.

INTERIØR SOM KAN VASKES

Interiøret i Gladiator er slitesterkt og kan vaskes. Det har til og med dreneringsplugger som gjør det enkelt å tappe ut vannet.

TAKLER ALT

I Gladiator har hver minste detalj blitt utviklet for å sikre maksimal kraft – uansett hvilket eventyr du skal ut på.

STARTKNAPP

Bilens av/på-knapp er beskyttet av et vannbestandig skjold, slik at du enkelt kan starte bilen selv i regn og uten tak.

GUMMIBESKYTTELSE

Beskyttet, men godt synlig. Skjermen på Uconnect™-radioen har et beskyttende gummideksel som gjør den helt vanntett.

MEDIA HUB

Det er to USB-porter i konsollen (én type A og én type C) samt en tredje port i midtarmlenet. Det er også to USB-porter bak midtkonsollen, som passasjerene i baksetet kan bruke.

MAKSIMAL KOMFORT I HVERDAGEN

Gladiator er utviklet for å takle både hverdag og eventyr – uten at det går på bekostning av komforten.