Nye Jeep Gladiator - Pickupen fra Jeep

Jeep Gladiator kommer til Europa. De legendariske terrengegenskapene du kjenner fra Jeep har blitt forvandlet til en pickup med unike egenskaper : kjøreegenskaper, romslighet og kraft.

Nye Jeep Gladiator - Pickupen fra Jeep

Jeep Gladiator kommer til Europa. De legendariske terrengegenskapene du kjenner fra Jeep har blitt forvandlet til en pickup med unike egenskaper : kjøreegenskaper, romslighet og kraft.

Gladiator Launch Edition

Gladiator Launch Edition er en modell som kommer i et begrenset opplag – for deg som vil få mest mulig ut av en Jeep®. På utsiden finner du et eksklusivt emblem, 18″ lettmetallfelger, hard top og skjermer i bilens farge, og lasteplanet har et beskyttende, sprayet belegg. På innsiden finner du svart kvalitetsskinn og oppvarmede seter. I bilens front finner du den trådløse Alpine-høyttaleren og det beste sikkerhetsutstyret, inkludert frontkamera og Adaptive Cruise Control.
PRIS FRA 1 334 900 kr*
*Pris inkluderer frakt og levering Oslo.

Gladiator Overland

Gladiator Overland har den beste stilen, komforten og teknologien. Overland har blant annet 8,4″ Uconnect™ radio med navigasjon, 7″ TFT instrumentpanel med fargeskjerm, 552 W Alpine-system med ni høyttalere, 18″ tofargede lettmetallfelger og sølvfargede detaljer utvendig.
PRIS FRA 1 259 900 kr*
*Pris inkluderer frakt og levering Oslo.

18’’ FELGER

Gladiator Overland har stilrene detaljer som passer like godt i byen som i terrenget. Som 18″ lettmetallfelger for et enda tøffere utseende.

8,4’’ UCONNECT™ RADIO MED NAVIGASJON

Gladiator har nyeste generasjons 8,4″ Uconnect™-radio med berøringsskjerm, integrert navigasjon og DAB. I tillegg er dette et integrert system som lar deg koble til smarttelefonen din, slik at du kan holde kontakten uten å bli distrahert.

HARD TOP OG SKJERMER I BILENS FARGE

Både skjermene og hard top på Gladiator Overland har den samme fargen som resten av bilen. Fronten fremheves også av unike sølvfargede detaljer i grillen og støtfangeren.

SIDETRINN OG SPRAYET BELEGG I LASTEPLANET

Komfortabel, praktisk og stilren. Overland har sidetrinn som fremhever pickupens profil, den har også robust sprayet belegg i lasteplanet som tåler ethvert eventyr.

EKSTERIØR

Maksimal tilpasning

Jeep® Gladiator kan til og med gi en luftig opplevelse. De forskjellige kombinasjonene av frontrute og tak lar deg velge mellom tre konfigurasjoner: Hard top med tre paneler, kalesje og helt uten tak. Nyt maksimal frihet uansett vei og sesong.

MAKSIMAL ALLSIDIGHET

Kapasitet på opptil 750 kg: Gladiator har dobbelt førerhus og 1531 mm x 1442 mm lasteplan av stål med vanntett strømuttak, LED-belysning og beskyttende, sprayet belegg.
Trail Rail-system: Lasteplanet på Gladiator har det praktiske oppbevaringssystemet Trail rail med justerbare festepunkter.
Maksimal tilpasning: Lasteplanet kan leveres med et solid og slitesterkt beskyttelseslag. Uansett hva du fyller lasteplanet med, kan du velge mellom tre måter å beskytte det på: Roll-up, tredelt stofftrekk eller tredelt lokk.
Mopar®-tilbehør: Mopar® tilbyr tilbehør som passer selv den mest dynamiske livsstilen, slik som stativ til lasteplanet og systemer for håndtering av last, for eksempel skuffesystem, sykkelstativ, kajakkstativ, stativ til surfebrett og skistativ.

Maksimal komfort

På innsiden er Gladiator utformet for å gi maksimal plass og optimal komfort, men stilen er umiskjennelig Jeep®. Hele interiøret kan vaskes, og du får også oppvarmet ratt og oppvarmede seter samt to store oppbevaringsrom – ett under baksetet og ett bak bakseteryggen.

TEKNOLOGI

Gladiator har topp moderne teknologi som gjør kjøreopplevelsen enda bedre.

TRÅDLØS ALPINE-HØYTTALER

Gladiator har en trådløs Alpine-høyttaler. Den er plassert bak baksetet, og du kan enkelt tat den med deg, slik at du kan høre på musikk der du vil. Du kan også koble den til andre trådløse Aline.høyttalere for å få stereolyd. Og i tillegg er den en powerbank, slik at du kan lade enhetene dine via USB.

UCONNECT™-TJENESTER

Infotainmentsystemet er utviklet for å kunne brukes sømløst med Uconnect™-tjenester, slik at du kan kommunisere med bilen ved hjelp av en smarttelefon/klokke.

YTELSE

Selve definisjonen av ustoppelig

En av bilens stjerner er en 3,0 liters V6 Multijet dieselmotor med 264hk som gir klasseledende ytelse. Det utrolige dreiemomentet på 600 Nm venter på deg allerede ved 1400 o/min. Du får også den velkjente Jeep®-firehjulsdriften som passer perfekt sammen med den åttetrinns automatiske girkassen.

SIKKERHET

Du er beskyttet av mer enn 65 systemer

Gladiator har mer enn 65 aktive og passive sikkerhetssystemer. Disse inkluderer blindsonevarsling som passer på blindsonene, trafikktilpasset fartsholder som tilpasser farten etter bilen foran, kollisjonsvarsling+ som varsler deg når det er hindringer foran bilen, og automatisk fjernlys som justerer lysstyrken etter omgivelsene.