MER JEEP®

Bildene er veiledende. Salg av spesifikke modeller i det norske markedet er planlagt i første halvdel av 2020.

Evolusjon har alltid vært en del av Jeep® sitt DNA. Dette har vært med på å utforske nytt terreng, både i skog og mark og i byen. Utviklingen har ført til et ønske om mer: frihet, kapasitet, moro og effektivt. Disse verdiene har vært med på å styrke Jeep® som verdens beste SUV-merke.
Nå er vi klare for en ny epoke: Jeep® Plug-In Hybridbiler.

MER FRIHET

Det nye utvalget av Jeep® Plug-In Hybridmodeller er designet for urbane omgivelser som ønsker mer frihet til å utforske bylivet og en SUV for eventyr. Jeep® utfordrer all-terreng konseptet og er klar for en ny epoke: ingen kompromisser, ingen snarveier, bare mer autentisk og frihet.

MER KAPASITET

Jeep® Plug-In Hybridbiler gir deg muligheten til å gjøre mer, fra å dominere terrenget til din daglige kjørerute. Jeep® har brukt innovativ teknologi til å elektrifisere motoren, men også for å gi deg bedre komfort, mer allsidighet og økt stillhet, samtidig som karakteristiske Jeep® evner har blitt bevart.

MER MORO

Å kjøre en Jeep® har aldri vært mer moro. Implementeringen av toppmoderne teknologi gjør at Jeep® kan tilby bedre off-road egenskaper som ligger nært hjerte til merkevaren. Jeep® Plug-In Hybridbiler har forbedret akselerasjon og respons og gir en elektrifiserende ytelse.

MER EFFEKTIVT

Reell kraft er en balansegang og Jeep® Plug-In Hybridmodellene har mestret denne kunsten. Forbrenning og elektrisk kraft blir enda mer effektiv, som igjen reduserer utslippene. Det genererer også mer momentstyring og gir et forbedret crawl ratio for å yte optimal prestasjon.

image

HELT NY JEEP®
PLUG-IN HYBRID

Jeep® presenterte Plug-In Hybridmodellene under Geneva International Motor Show 2019. Nå kan du endelig registrere din interesse og bli de første til å få nyhetsbrev om de nye Plug-In Hybridmodellene til Jeep® som vil bli lansert i begynnelsen av 2020.

HOLD MEG OPPDATERT