PRISVINNENDE SUV I VERDENSKLASSE

2016 Grand Cherokee kom på topp 10 på Autobytels listen over SUVer. Edmunds, en tilsvarende anerkjent aktør, kåret 2016 Grand Cherokee til den mest populære modellen i den tradisjonelle mellomstore SUV-kategorien.

GRAND CHEROKEE SUMMIT

DIAMOND BLACK VELVET RED WALNUT BROWN GRANITE CRYSTAL BRIGHT WHITE IVORY WHITE TRUE BLUE
DIAMOND BLACK
VELVET RED
WALNUT BROWN
GRANITE CRYSTAL
BRIGHT WHITE
IVORY WHITE
TRUE BLUE
DIAMOND BLACK

GRAND CHEROKEE SUMMIT

Håndterer de mest utfordrende kjøreforholdene uten å gå på kompromiss på komfort, stil og design. Jeep® Grand Cherokee Summit tar steget inn i en verden av eksklusivitet og håndverk av høy kvalitet.
MORE INFO
Håndterer de mest utfordrende kjøreforholdene uten å gå på kompromiss på komfort, stil og design. Jeep® Grand Cherokee Summit tar steget inn i en verden av eksklusivitet og håndverk av høy kvalitet.
PRIS FRA 1.088.800,-

GALLERI

EKSTERIØR

/content/dam/jeep/crossmarket/model/grand-cherokee/GranCherokee-exterior-1.jpg
Image Exterior

EN MAJESTETISK HOLDNING

En stilsikker og elegant utvending design som utstråler kraft fra alle vinkler. Grand Cherokee har fått et nytt utseende med førsteklasses design som inkluderer en ny frontgrill og moderne linjer og nytt felg design og tåkelys.

UTFORSK EKSTERIØRET
image 1
image 2

INTERIØR

/content/dam/jeep/crossmarket/model/grand-cherokee/GranCherokee-interior-1.jpg
Image Interior

ELEGANSE HVOR ENN DU GÅR

Håndterer de mest utfordrende kjøreforholdene uten å gå på kompromiss på komfort, stil og design. Jeep® Grand Cherokee Summit tar steget inn i en verden av eksklusivitet og håndverk av høy kvalitet. Summit har topp kvalitets interiør med myk suede-lignende hodestøtte og laguna skinn for en eksklusiv opplevelse. Glans og ekte tre-detaljer gir en varme og skaper en innbydende og luksuriøst interiør.

UTFORSK INTERIØRET

TEKNOLOGI

/content/dam/jeep/crossmarket/model/grand-cherokee/GrandCherokee-technology-1.jpg
Image technology

TAR TEKNOLOGIEN TIL NYE HØYDER

Jeep® Grand Cherokee har styrket og forbedret kjøreopplevelsen. Teknologien har utviklet seg til nye høyder og alt kan kontrolleres via 8.4" touch-skjermen slik at du alltid blir underholdt og informert. Teknologi har aldri vært så funksjonell og underholdende.

UTFORSK TEKNOLOGIEN

JEEP® 4x4

/content/dam/jeep/crossmarket/model/grand-cherokee/GranCherokee-capability-1.jpg

KONSTRUERT FOR EVENTYR

Jeep® Grand Cherokee har en legendarisk 4x4 firehjulsdrift og er skapt for å gjøre det umulige. Trekkraften har blitt forbedre med Quadra-Trac® II eller Quadra-Drive® II 4WD-systemene, komplementert med Selec-Terrain® og Quadra-Lift® luftfjæringssystemer for en unik og optimal tur. Innovasjon som tar deg der du vil.

UTFORSK JEEP® 4x4

SIKKERHET

/content/dam/jeep/crossmarket/model/grand-cherokee/GranCherokee-safety-1.jpg

EKSTREM TRYGGHET OG MODERNE SIKKERHET

Med over 70 tilgjengelige sikkerhetsfunksjoner, kommer Grand Cherokee med sjåfør-og passasjerairbags og sidekollisjonsputer som standard. Kollisjonssoner i fronten og stålbjelker i dørene (integrert i designet) hjelper til å absorbere kraften ved en kollisjon og sikrer personene inne i bilen.

UTFORSK SIKKERHETEN

UTSTYRSPAKKER

Jeep® Grand Cherokee har utviklet en bedre måte å optimalisere kjøreopplevelsen. Teknologien er utviklet slik at du skal ha full kontroll og byr på god funksjonalitet.

Se utstyrsoversikt

Utstyr inkludert i pakken (standard)

Avansert Bremseassistent

Dette systemet varsler deg når det registreres en potensiell hindring i front hvis fører ikke svarer og risikoen fortsatt er tilstede kobler systemet automatisk inn bremsene.

Frontkollisjons Varsling+

Dette systemet varsler deg når det registreres en potensiell hindring i front hvis fører ikke svarer og risikoen fortsatt er tilstede kobler systemet automatisk inn bremsene.

Adaptiv Cruise Kontroll Med Stopp

Hjelper til å holde avstanden til kjøretøyet foran og ved behov bremser helt ned uten førerens innblanding.

Blindsone Varsling Med Varsling For Kryssende Trafikk

Blindsonevarsling vil varsle føreren med et lys i utvendig speil og en lyd når et kjøretøy kommer inn i blindsonene. Varsel for kryssende trafikk bak advarer førere når det rygges ut fra en parkeringslomme og et objekt krysser bak. Dette varslet gis med visuelt lys i utvendigspeil og en lyd.

Filskifte Varsling+

Dette systemet varsler føreren med visuell og auditiv alarm ved uventet filskift og vil korrigere kjøretøyet tilbake i filen.

Parallell og Lukeparkeringsassistent

Parkering kan noen ganger være vanskelig. For å gjøre ting enklere har Jeep® Grand Cherokee har et avansert system som oppdager ledige og tilgjengelige parkeringsluker. Dette aktiveres ved en enkel knapp som igjen aktiverer ultrasoniske sensorer for parkeringsassistenten. Visuell instruksjoner kommer opp i informasjonsdisplayet og føreren kontrollerer kun gir posisjon, brems og gasspedal, mens systemet kontrollerer rattet.

Det luksuriøse interiøret er inspirert av ikoniske landskaper for å gi deg som sjåfør et fantastisk interiør med gjennomtenkte detaljer.

Se utstyrsoversikt

Utstyr inkludert i pakken (standard)

Ventilerte forseter

Ventilerte forseter er designet for å gi deg mer luksus og komfort. Under varme dager, bidrar ventilerte seter til en kjøligere kabinluft ved å rekke bort varmen fra seteflatene.

Skinntrukket seter

Luksuriøse skinn elementer dekker de fleste overflater.

Panoramasoltak

Det store CommandView® panoramasoltaket gir deg mulighet for godt overlys i bilen.

Oppvarmet ratt

Oppvarmet ratt gir dine hender en deilig og varm følelse i de kalde vintermåneder.

JEEP® GRAND CHEROKEE

Prøvekjør hos din nærmeste forhandler

JEEP® GRAND CHEROKEE BROSJYRE

Vil du vite mer om Jeep® Grand Cherokee?