Ren Jeep®-kraft

Med Gladiator får du kraften fra Jeep® kombinert med pickupens allsidighet.

gladiator_technology_engine_01
264 hk 3,0 V6 Multijet Euro 6d-Final

264 hk 3,0 V6 Multijet Euro 6d-Final

3,0-liters V6 turbodiesel leverer opptil 264 hk og dreiemoment på 600 Nm. Dette er en avansert Euro 6D-Final V6-motor som gir deg den ytelsen, kraften og fleksibiliteten du trenger. Den leveres som standard med automatisk start/stopp-system (ESS), og en åttetrinns automatisk girkasse som samarbeider med 4x4 Command-Trac-systemet i lavgir.

Åttetrinns automatisk girkasse

Motoren i Gladiator passer perfekt sammen med den åttetrinns automatiske girkassen, som gir god ytelse, raskere giring og maksimal effektivitet for å redusere drivstofforbruket. Den topp moderne programvaren justerer ytelsen på et øyeblikk basert på kjøreforhold og kjørestil, slik at Gladiator alltid gir en god kjøreopplevelse med maksimalt dreiemoment.

Perfekt i terrenget

Gladiator er Trail Rated®, merket som gir deg mot til å møte de fleste utfordringene. De legendariske 4x4-egenskapene du kjenner igjen fra Jeep®, leveres av det sofistikerte Command-Trac traction-systemet som har lavgir, tredje generasjons Dana 44-akslinger, bunnplate, Trac-Lok diffbremse bak og terrengdekk. Den nye pickupen fra Jeep® har også utrolige inngangs-, avgangs- og rampevinkler.

gladiator_technology_details_02

Tillatt hengervekt

Gladiator skiller seg ut med sin imponerende tauekapasitet: Opptil 2722 kg.

gladiator_technology_end_01
gladiator_technology_engine
264 hk 3,0 V6 Multijet Euro 6d-Final

2722