Integrert terrengkamera

Med Gladiator kan du nå nye høyder takket være teknologi som passer på deg uansett hvor du kjører. Frontkameraet viser veien du kjører på i god oppløsning på skjermen, slik at det blir enklere enn noensinne å se og unngå hindringer. Det er også selvrensende, slik at du alltid ser hva som møter deg. Praktisk i hverdagen, og helt uunnværlig i terrenget.

gladiator_technology_main
Trådløs Alpine-høyttaler

Trådløs Alpine-høyttaler

Gladiator har en trådløs Alpine-høyttaler bak baksetet. Den kan du enkelt ta med deg dit du skal. Designet gjenspeiler den unike Jeep®-stilen. Den vann- og støvtette høyttaleren lades mens du kjører. Du kan til og med legge den ned i opptil 90 cm dypt vann i 30 minutter. Og du kan bruke den som powerbank for å lade andre enheter, samt koble den til andre trådløse Alpine-høyttalere når du vil ha stereolyd.

Den ultimate bilteknologien

Den ultimate bilteknologien

Gladiator har den nyeste bilteknologien, slik at du får den beste kjøreopplevelsen. 7" TFT digitalt instrumentpanel med grensesnitt som kan tilpasses, viser all informasjon mens du kjører, og fjerde generasjons Uconnect™-radio gir deg tilgang til alle Uconnect™-tjenestene* i My Uconnect™-appen. Slik at du kan nyte kjøreturen uten distraksjoner.
*tilgjengelig fra mars 2021

En ny generasjon av lyd

Velg riktig spilleliste for ethvert eventyr. Bilen kan leveres med Alpine Premium Sound System med ni høyttalere, en subwoofer og en tolvkanalers forsterker på 552 W. Resultatet er balansert og omhyllende lyd.

gladiator_technology_details_01

Nøkkelfri åpning og kjøring

Gladiator er full av praktiske funksjoner. Med nøkkelfri åpning og kjøring kan du låse opp bilen og starte motoren uten å ta nøklene ut av lommen.

Trygt tilkoblet

Du kan enkelt koble til mobiltelefonen din, slik at du får tilgang til alt du trenger uten å bli distrahert mens du kjører.