Friluft

Føl friheten i friluft* som du bare kan oppleve i en Gladiator. Taket kan fjernes, frontruten kan legges helt ned, og det er enkelt å fjerne dørene.

*ikke egnet for kjøring på offentlig vei.

Freedom Top® hard top med tre paneler Premium Sunrider® kalesje Uten tak
Dører som kan fjernes
Frontrute som kan legges ned

Imponerende lastekapasitet

Lasteplanet på Gladiator er 1531 mm langt og opptil 1442 mm bredt. Lastekapasiteten er 613 kg, og de forskjellige løsningene som tilbys for å tilpasse Gladiator, gjør den både mer praktisk og fleksibel når du skal frakte ting både på fritiden og i hverdagen.

gladiator_exterior_bedliner

Frakt det du vil

Gladiator skiller seg ut med sin imponerende lastekapasitet og allsidighet takket være lasteplanet, slik at du får plass til selv de mest plasskrevende tingene. Og i tillegg er lasteplanet beskyttet av et spraybelegg.

Eksklusive hjul

Nye Jeep®Gladiator lanseres med eksklusive lettmetallfelger med overlegen styrke og unik design, og Overland og Launch Edition leveres med 18" hjul.

18" Granite Crystal lettmetallfelger

En følelse av samhold

Gladiator har de unike egenskapene du kjenner fra Wrangler-familien, og samtidig er den like praktisk som en pickup. Det ikoniske designet er umiddelbart gjenkjennbar i form av grillen med syv åpninger, de runde frontlyktene og de konvekse skjermene. Nye Jeep® Gladiator er alt annet enn anonym.