ALLTID TILKOBLET

Jeep® Compass tilbyr en ny versjon av Uconnect systemet som leverer kommunikasjon, underholdning og navigasjonsfunksjoner til sjåføren og passasjerene. Sjåføren vil sette pris på forbedret ytelse i fjerde generasjonen med en raskere oppstartstid og forbedret prosessor.


*Følgende tilkoblingstjenester vil bli tilgjengelig innen utgangen av 2020: Kundeservice, helserapport for bilen, Digital hjemmeassistent, kjørealarmer, Eco Score, helsealarm for bilen, varslinger i bilen, bilinformasjon, Send & Go, POI søk, Trafikk / været / Fotoboks Live, Parkerings- og drivstoff-lokalisering.

TEKNOLOGI SENTRERT RUNDT MENNESKENE

Det er følelsen av frihet når du har det du trenger innen rekkevidde. Jeep® Compass tar komfort til nye høyder med brukervennlige funksjoner og tilkoblingsmuligheter som gjør at du kan bli underholdt og informert til enhver tid. Skru opp volumet og angi din neste destinasjon.

7" INSTRUMENTPANEL

7" instrumentpanelskjermen er tilgjengelig på alle Jeep® Compass modellene. Med en konfigurerbar funksjon som gjør det mulig for sjåføren å tilpasse informasjonen. Skjermen er utformet for rask og enkel presentasjon av informasjonen ved hjelp av grafikk og tekst. Ved hjelp av knapper på rattet, kan sjåføren tilpasse skjermen med så mye eller lite informasjon man måtte ønske.

JEEP® COMPASS

Prøvekjør hos din nærmeste forhandler

JEEP® COMPASS BROSJYRE

Vil du vite mer om Jeep® Compass?