KONSTRUERT FOR OPTIMAL BESKYTTELSE

Jeep® Compass er en forlengelse av Jeep® merkets tradisjon. Over 70 sikkerhetsfunksjoner er tilgjengelig i den kompakte SUVen som er kombinert med den nyeste teknologien og moderne ingeniør. Med høyfast stål og andre avanserte materialer i Jeep® Compass beskytter sjåføren og passasjerene. For ytterligere beskyttelse har kjøretøyet et av de mest sofistikerte airbagsystemene med seks standard airbags.

DRAG

ALLTID PÅ DEN SIKRE SIDEN

Jeep® Compass er utstyrt med standard og tilgjengelige aktive sikkerhetsfunksjoner, som er utformet for å hjelpe sjåføren under alle veiforhold og holde kjøretøyet trygt og sikker.

INNOVASJON

Parkering og trange parkeringsplasser er kilden til mange skader og bulker. Jeep® Compass er tilgjengelig med noen av de mest avanserte og omfattende systemene i dagens marked for å hjelpe sjåføren med å unngå problemer og navigere seg enkelt inn og ut.

I TRYGGE HENDER

Uansett om det er lyst eller mørkt, så vil du alltid føle en ekstrem sikker kjøreopplevelse med Jeep® Compass som tilbyr sikkerhetsfunksjoner som gjør turen enklere og mer komfortabel.

JEEP® COMPASS

Prøvekjør hos din nærmeste forhandler

JEEP® COMPASS BROSJYRE

Vil du vite mer om Jeep® Compass?