PREMIUM INTERIØR

MONOTONE BLACK
PREMIUM STOFF - MONOTONE BLACK MED MØRKEBRUNT OG LYS DIESEL SØM

Tilgjengelig på Jeep® Compass Longitude er Monotone Black premium stoff seter med to toners søm. Setene får en premium stil som yter høy komfort for urbane eller off-road turer.

SANDSTORM
PREMIUM STOFF - SANDSTORM MED MØRK SØM

Premium sandstorm stoff seter står i perfekt harmoni med det svarte interiøret. Et stilig interiør som blir fremhevet av den mørke sømmen og kvaliteten i materialene.

MONOTONE BLACK
MONOTONE BLACK MED MØRKEBRUNT SØM

Håndverk av høy kvalitet med stilige svarte skinn-trimmende seter med mørkebrunt søm i Jeep® Compass Limited. Finn din komfortable kjørestilling med åtte elektroniske innstillinger i forsetene og to innstillinger som er memorert.

PREMIUM SKINN - SKI GRAY
PREMIUM SKINN - SKI GRAY MED RUBINRØD SØM

Det iøynefallende Ski Gray skinn-trimmende seter er tilgjengelig på Jeep® Compass Limited. Mens det rubinrøde sømmen er som en kirsebær på toppen. Finn den maksimale kjørekomforten med de oppvarmede og åtte-trinns elektroniske innstillinger på forsetene.

PREMIUM DETALJER

ÅPNE OPP TIL NYE PERSPEKTIVER

Jeep® Compass har mange tilgjengelige og brukervennlige funksjoner som panoramasoltak som gir deg frisk luft og varme.

DØREN ER ALLTID ÅPEN

Bakluken til Jeep® Compass har den rette balansen mellom bekvemmelighet og allsidighet. Med et enkelt tastetrykk åpner det seg en romslig bagasjerom. Få plass til utstyret ditt med fleksible seter og tre-trinns nivå rom.

JEEP® COMPASS

Prøvekjør hos din nærmeste forhandler

JEEP® COMPASS BROSJYRE

Vil du vite mer om Jeep® Compass?