GJENKJENNELIG VERDENS IKON

Jeep® Cherokee er mer revolusjonerende enn evolusjonær, utfordrer grenser og utforsker ukjente territorier. Dens utvendige design ble skulpturert for maksimal aerodynamisk effektivitet.

Cherokee

DYNAMISK KVALITET OG STIL

Jeep® Cherokee byr på håndverk i verdensklassen, med et helt nytt utformet aerodynamisk eksteriør. Nye og større baklys med signatur-LED, en stor hekkspoiler for å forbedre aerodynamikken, samt en buet bakluke bidrar til en dynamisk stil. Skinnende dobbelt eksosrør tilfører et hint av klasse. Jeep® Cherokee har allsidigheten og fleksibiliteten til å forbedre din aktive livsstil. Uansett om det innebærer barn eller oppblåsbare kajakker er Cherokee det kompromissløse valget. Setene på andre rad kan splittes 60/40 og skyves fremover og bakover opptil 15,2 cm for økt komfort. I tillegg til at de kan legges bakover.

HJUL OG FELGER

Jeep® Cherokee ble skapt for bevegelse, sprenge grenser og utforske ukjente territorier. Cherokees unike kombinasjon av hjul og dekk er utviklet for at du skal kunne skille deg ut fra mengden og være original.

SIGNATUR KJØRELYS

Jeep® Cherokee har avansert belysningsteknologi. LED lysene gir kjøretøyet en dynamisk utseende. Mens i mørket lyser bi-xenon lysene med kombinasjon av tåkelysene når det er nødvending.

JEEP® CHEROKEE

Prøvekjør hos din nærmeste forhandler

JEEP® CHEROKEE BROSJYRE

Vil du vite mer om Jeep® Cherokee?