SIKKERHET I VERDENSKLASSE

Fem av fem mulige stjerner i Euro NCAPs kollisjonstester.

CHEROKEE LIMITED

GRANITE CRYSTAL DIAMOND BLACK DEEP CHERRY RED LIGHT BROWNSTONE PATRIOT BLUE BRIGHT WHITE BILLET SILVER RHINO
GRANITE CRYSTAL
DIAMOND BLACK
DEEP CHERRY RED
LIGHT BROWNSTONE
PATRIOT BLUE
BRIGHT WHITE
BILLET SILVER
RHINO
GRANITE CRYSTAL

CHEROKEE LIMITED

Teknologi møter eleganse i Jeep® Cherokee Limited. Et kjøretøy som vil overraske deg med forbløffende funksjoner som Uconnect 8,4" Radio Nav og skinn-trimmende seter.
MORE INFO
Teknologi møter eleganse i Jeep® Cherokee Limited. Et kjøretøy som vil overraske deg med forbløffende funksjoner som Uconnect 8,4" Radio Nav og skinn-trimmende seter.
PRIS FRA

GALLERI

EKSTERIØR

Image Exterior

FØDT MED AUTENTISK JEEP® DNA

Det skulpturelle og elegante eksteriøret til Cherokee gir et kraftfullt inntrykk som er tro med Jeep® arven. Den har en dristig og moderne design som passer perfekt for både terreng utflukter og en tur i storbyen.

UTFORSK EKSTERIØRET
image 1

INTERIØR

/content/dam/jeep/crossmarket/model/Cherokee/Cherokee-interior-1450x423.jpg
Image Exterior

OPPDAG ET INTERIØR I VERDENSKLASSE

Jeep® Cherokee introduserer en unik og fasjonabel stil. Bare ta en titt på alle detaljene, hvor du vil oppdage førsteklasses kvalitets utformet interiør med en utstrakt bruk av myke materialer: en sofistikert blanding av håndskulpturerte former, høy kvalitets materialer, innovative farge- og materialvalg, presisjonshåndverk, toppmoderne teknologi og funksjoner.

UTFORSK INTERIØRET

TEKNOLOGI

Image Exterior

KJØR FREMTIDENS TEKNOLOGI I DAG

Jeep® Cherokee's avanserte teknologi leverer data og informasjon som holder deg trygg på veien og gir deg friheten til å kjøre på utfordrende forhold. Med Uconnect systemet er du alltid tilkoblet, informert, underholdt og produktiv. Du kan koble til medieenhet din og spille av musikk på Uconnect skjermen via USB-porten, SD-mediekortet eller AUX-porten.

KONFIGURER DIN PERFEKT REISE

JEEP® 4x4

Cherokee Prestazioni

EN KRAFTFULL KJØREOPPLEVELSE

Jeep® Cherokee tar den legendariske 4x4 systemet til neste nivå for de som ønsker en optimal kjøreopplevelse uansett værforhold. Den er utviklet for å kunne tilpasse seg omgivelsene og ha en rå fremkommelighet som ligger i Jeep® merkets DNA.

UTFORSK JEEP® 4x4

FREMTIDENS SIKKERHET

Over 70 funksjoner for trygghet og sikkerhet, tilgjengelig som standard- og ekstrautstyr, tar Cherokee godt vare på deg. Med en trygg ramme utformet av 65 prosent høyfast stål, la ingeniørene deretter til et fullt spekter av aktive og passive funksjoner for å gi deg en sikker og trygg kjøreopplevelse. Tilgjengelige funksjoner er Adaptive Cruise Control med Stop & GO, Parallel and Perpendicular Park Assist og Lanesense Lane Departure Warning.

UTFORSK SIKKERHETEN

UTSTYRSPAKKER

Pakken inneholder den nyeste innenfor aktive og passive sikkerhetstiltak, samt utstyr for å gjøre kjøreturen mer bekvem og sikker.

Se utstyrsoversikt

Utstyr inkludert i pakken (standard)

Avansert bremse assistent

Systemet bruker radar-sensorer for å dedektere om kjøretøyet nærmer seg for raskt hindring foran. Føreren vil bli varslet av visuelt og auditiv alarm og vil aktivere ekstra bremsekraft hvis nødvendig.

Filskiftevarsling

Dette systemet varsler føreren med visuell og auditiv alarm ved uventet filskift. LaneSense® vil korrigere bilens tilbake i filen.

Frontkollisjons varsling ved høy hastighet

Systemet bruker radar-sensorer for å dedektere om kjøretøyet nærmer seg for raskt hindring foran. Føreren vil bli varslet av en auditiv alarm.

Adaptiv cruise kontroll med stopp og start

Hjelper til å holde avstanden til kjøretøyet foran og ved behov bremser helt ned uten førerens innblanding.

Ryggekamera

ParkView® ryggekamera hjelper deg med parkeringen med trygghet. Systemet har dynamiske hjelpelinjer som blir aktivert når bilen blir satt i revers. Dette systemet hjelper deg med å oppdage skjulte elementer bak bilen ved parkering.

Blindsone varsling og varsel for kryssende trafikk bak

Dette systemet bruker dobbelsett med radar-sensorer for å avdekke kjøretøy i førerens blindsone.

Parallell og lukeparkerings assistent

Parkering kan noen ganger være vanskelig. For å gjøre ting enklere har Jeep® Cherokee har et avansert system som oppdager ledige og tilgjengelige parkeringsluker. Dette aktiveres ved en enkel knapp som igjen aktiverer ultrasoniske sensorer for parkeringsassistenten.

Vinterpakken i Jeep® Cherokee får du oppvarmede forseter, oppvarmet ratt, varmesone under vindusviskerne og matter.

Se utstyrsoversikt

Utstyr inkludert i pakken (standard)

Interiør matter

Interiør matter beskytter din bil mot regn, snø og gjørme.

Varmeseter foran

Varmeseter foran gir optimal varme og komfort for deg og din passasjer under kalde vinterdager.

Oppvarmet ratt

Oppvarmet ratt gir dine hender en deilig og varm følelse i de kalde vintermåneder.

Komfortpakken inneholder elementer som gjør din kjøreopplevelse mer behagelig og komfortabel.

Se utstyrsoversikt

Utstyr inkludert i pakken (standard)

Elektriskdrevet bakluke

Legg inn handlevarer og tunge ting har blitt enklere med elektriskdrevet bakluke. Trykk på en knapp på din nøkkel for å åpne bakluken.

Automatisk hovedlys

Jeep® Cherokee har avansert lys teknologi med LED DRL. I tillegg til bi-xenon hovedlamper som lyser opp i mørket med hjelp fra tåkelysene ved behov.

Med over 70 sikkerhetssystemer og 65 prosent høy kvalitetsstål har ingeniørene laget Jeep® Cherokee for å gi deg som fører trygghet med en rekke aktive og passive sikkerhetstiltak.

Se utstyrsoversikt

Utstyr inkludert i pakken (standard)

Bi-Xenon

Bi-xenon hovedlamper som lyser opp i mørket med hjelp fra tåkelysene ved behov.

Pakken inkluderer skinntrukkede seter med 8-veis elektrisk justerbare forseter med 4-veis elektrisk justerbar korsryggstøtte.

Se utstyrsoversikt

Utstyr inkludert i pakken (standard)

Skinntrukkede seter

JEEP® CHEROKEE

Prøvekjør hos din nærmeste forhandler

JEEP® CHEROKEE BROSJYRE

Vil du vite mer om Jeep® Cherokee?