SIKKERHET I VERDENSKLASSE

Fem av fem mulige stjerner i Euro NCAPs kollisjonstester.

CHEROKEE LIMITED

GRANITE CRYSTAL DIAMOND BLACK DEEP CHERRY RED LIGHT BROWNSTONE PATRIOT BLUE BRIGHT WHITE BILLET SILVER RHINO
GRANITE CRYSTAL
DIAMOND BLACK
DEEP CHERRY RED
LIGHT BROWNSTONE
PATRIOT BLUE
BRIGHT WHITE
BILLET SILVER
RHINO
GRANITE CRYSTAL

CHEROKEE LIMITED

Teknologi møter eleganse i Jeep® Cherokee Limited. Et kjøretøy som vil overraske deg med forbløffende funksjoner som Uconnect 8,4" Radio Nav og skinn-trimmende seter.
MORE INFO
Teknologi møter eleganse i Jeep® Cherokee Limited. Et kjøretøy som vil overraske deg med forbløffende funksjoner som Uconnect 8,4" Radio Nav og skinn-trimmende seter.
PRIS FRA

GALLERI

EKSTERIØR

Image Exterior

FØDT MED AUTENTISK JEEP® DNA

Det skulpturelle og elegante eksteriøret til Cherokee gir et kraftfullt inntrykk som er tro mot Jeep® arven. Den har en dristig og moderne design som passer perfekt i byen og på tur.

UTFORSK EKSTERIØRET
image 1

INTERIØR

/content/dam/jeep/crossmarket/model/Cherokee/Cherokee-interior-1450x423.jpg
Image Exterior

INTERIØR I VERDENSKLASSE

Jeep® Cherokee introduserer en unik og fasjonabel stil. Oppdag  interiør i beste kvalitet med en utstrakt bruk av myke materialer: en sofistikert blanding av håndskulpturerte former, høy kvalitetsmaterialer, innovative farge- og materialvalg, presisjonshåndverk, toppmoderne teknologi og funksjoner.

UTFORSK INTERIØRET

TEKNOLOGI

Image Exterior

FREMTIDENS TEKNOLOGI

Jeep® Cherokee har avansert teknologi som leverer data og informasjon som holder deg trygg på veien og gir deg friheten til å kjøre på utfordrende terreng. Med Uconnect systemet er du alltid tilkoblet, informert og underholdt. Du kan koble til medieenhet din og spille av musikk på Uconnect skjermen via USB-porten, SD-mediekortet eller AUX-porten.

UTFORSK TEKNOLOGIEN

JEEP® 4x4

Cherokee Prestazioni

EN KRAFTFULL KJØREOPPLEVELSE

Jeep® Cherokee tar den legendariske 4x4 systemet til neste nivå for de som ønsker en optimal kjøreopplevelse uansett værforhold. Den har en rå fremkommelighet og er utviklet for å tilpasse seg omgivelsene.

UTFORSK JEEP® 4x4

FREMTIDENS SIKKERHET

Over 70 funksjoner for din  trygghet og sikkerhet er  tilgjengelig som standard- og ekstrautstyr. Med en trygg ramme utformet av 65 prosent høyfast stål, la ingeniørene deretter til et fullt spekter av aktive og passive sikkerhetsfunksjoner for å gi deg en sikker og trygg kjøreopplevelse. Tilgjengelige funksjoner er Adaptive Cruisekontrol med Stop & GO, Parallel og Perpendicular Park Assist og Lanesense Lane Departure Warning.

UTFORSK SIKKERHETEN

UTSTYRSPAKKER

Pakken inneholder det nyeste innenfor aktive og passive sikkerhetstiltak, samt utstyr for å gjøre kjøreturen mer bekvem og sikker.

Se utstyrsoversikt

Utstyr inkludert i pakken (standard)

Avansert bremseassistent

Systemet bruker radar-sensorer for å dedektere om kjøretøyet nærmer seg for raskt hindring foran. Føreren vil bli varslet av visuelt og auditiv alarm og vil aktivere ekstra bremsekraft hvis nødvendig.

Filskiftevarsling

Dette systemet varsler føreren med visuell og auditiv alarm ved uventet filskift. LaneSense® vil korrigere bilens tilbake i filen.

Frontkollisjonsvarsling ved høy hastighet

Systemet bruker radarsensor for å dedektere om kjøretøyet nærmer seg for raskt hindring foran. Føreren vil bli varslet av en auditiv alarm.

Adaptiv cruisekontroll med stopp og start

Hjelper til å holde avstanden til kjøretøyet foran og ved behov bremser helt ned uten førerens innblanding.

Ryggekamera

ParkView® ryggekamera hjelper deg med parkeringen med selvtillit. Systemet har dynamiske hjelpelinjer som blir aktivert når bilen blir satt i revers. Dette systemet hjelper deg med å oppdage skjulte elementer bak bilen ved parkering.

Blindsonevarsling og varsel for kryssende trafikk bak

Dette systemet bruker radarsensor for å avdekke kjøretøy i førerens blindsone.

Parallell og lukeparkeringsassistent

Parkering kan noen ganger være vanskelig. For å gjøre ting enklere har Jeep® Cherokee har et avansert system som oppdager ledige og tilgjengelige parkeringsluker. Dette aktiveres ved å trykke på en enkel knapp som igjen aktiverer ultrasoniske sensorer for parkeringsassistenten.

Vinterpakken i Jeep® Cherokee får du oppvarmede forseter, oppvarmet ratt, varmesone under vindusviskerne og matter.

Se utstyrsoversikt

Utstyr inkludert i pakken (standard)

Matter

Matter beskytter bilen mot regn, snø og gjørme.

Varmeseter foran

Varmeseter foran gir optimal varme og komfort for deg og din passasjer under kalde vinterdager.

Oppvarmet ratt

Oppvarmet ratt gir dine hender en deilig og varm følelse.

Komfortpakken inneholder elementer som gjør din kjøreopplevelse mer behagelig og komfortabel.

Se utstyrsoversikt

Utstyr inkludert i pakken (standard)

Elektriskdrevet bakluke

Legg inn handlevarer og tunge ting har blitt enklere med elektriskdrevet bakluke. Trykk på en knapp på din nøkkel for å åpne bakluken.

Automatisk hovedlys

Jeep® Cherokee har avansert lys teknologi med LED DRL. I tillegg til Bi-Xenon hovedlamper som lyser opp i mørket med hjelp fra tåkelyset ved behov.

Med over 70 sikkerhetssystemer og 65 prosent kvalitetsstål har ingeniørene designet Jeep® Cherokee for å gi deg som sjåfør en sikker reise med en rekke aktive og passive sikkerhetstiltak.

Se utstyrsoversikt

Utstyr inkludert i pakken (standard)

Bi-Xenon

Bi-xenon hovedlamper som lyser opp i mørket med hjelp fra tåkelyset ved behov.

Pakken inkluderer skinntrukkede seter med 8-veis elektrisk justerbare forseter med 4-veis elektrisk justerbar korsryggstøtte.

Se utstyrsoversikt

Utstyr inkludert i pakken (standard)

Skinntrukkede seter

JEEP® CHEROKEE

Prøvekjør hos din nærmeste forhandler

JEEP® CHEROKEE BROSJYRE

Vil du vite mer om Jeep® Cherokee?