HOLD KONTAKTEN MED EN VERDEN SOM ER I ENDRING

Nye Wrangler 4xe Plug-in Hybrid har helt nye 4xe-funksjoner, som hybridsidene på Uconnect™-infotainmentsystemet, de nye kjøreparametrene i TFT-instrumentpanelet og egne Uconnect™-tjenester.

Connessa a un mondo che cambia
E-COASTING

E-COASTING

Det unike E-Coasting-systemet sørger for at nye Jeep® Wrangler 4xe Plug-in Hybrid kan lades mens du kjører. Når funksjonen er aktivert, sørger teknologien for å optimalisere energien som produseres under bremsing og trilling, slik at batteriet lades automatisk.

7" DIGITALT INSTRUMENTPANEL

Instrumentpanelet i Jeep® Wrangler 4xe Plug-in Hybrid har en ny 7" TFT-skjerm med mer enn 100 forskjellige måter å vise informasjon om hastighet, rekkevidde, dekktrykk og mye annet på.

Quadro strumenti TFT da 7’’

UCONNECT™-TJENESTER

Infotainmentsystemet er utviklet for å fungere sømløst med Uconnect™-tjenester*, slik at du kan kommunisere med bilen eksternt via smarttelefon eller smartklokke med My Uconnect™-appen.

 *tilgjengelig i første halvdel av 2021

TRYGT TILKOBLET

Du kan trygt koble smarttelefonen din til nye Jeep® Wrangler 4xe Plug-In Hybrid , slik at du ikke mister konsentrasjonen mens du kjører. 

SE LENGER

Manøvreringen blir mye enklere med kameraene foran og bak på nye Jeep® Wrangler 4xe Plug-in Hybrid. Teknologien gjør det enklere å kjøre, selv om det er ting i blindsonene, slik at du enkelt kan manøvrere. 

ALPINE® PREMIUM-LYD

Nye Jeep® Wrangler 4xe Plug-In Hybrid har Alpine® Premium lydanlegg som sørger for god lyd. Anlegget har en forsterker med tolv kanaler og 552 watt og ni høyttalere, inkludert subwoofer, som sørger for en god lydopplevelse.

Audio Alpine® Premium