WRANGLERS UNIKE SJEL

På innsiden kjennetegnes nye Jeep® Wrangler 4xe Plug-In Hybrid av lastekapasiteten, komforten og de mange valgmulighetene når det gjelder setetrekk – perfekt for ethvert behov.

L’inimitabile anima di Wrangler

STILEN FOR ETHVERT EVENTYR

I nye Wrangler 4xe Plug-in Hybrid blir hver kjøretur til et unikt eventyr. Varme i forsetene og rattet, detaljer med satengfinish, ergonomisk betjening, bedre beinplass, komfortable armlener og masse oppbevaring sørger for komfort og armslag selv under de mest krevende utfordringene. 

Raffinert og ergonomisk

Setene i Wrangler 4xe Plug-in Hybrid Sahara er designet for å være så komfortable som mulige når du legger ut på dine daglige eventyr. Her er det fokus på hver minste detalj, og de har korsryggstøtte og er trukket i svart stoff.

Raffinert og uvurderlig

Skinnsetene i nye Wrangler 4xe Sahara har kontrastsøm og er ekstremt slitesterke.

Komfortabelt og funksjonelt

Svart stoff med Blue Surf kontrastsøm for Wrangler 4xe Plug-in Hybrid Rubicon er den beste måten å vise frem interiørets personlighet.

Målrettet og fremhevet

Svart Blue Surf-skinn med synlig søm uttrykker Rubicons sterke og selvsikre karakter.

MANIGLIE INTERNE

INNVENDIGE HÅNDTAK

Håndtaket på dashbordet og sidehåndtakene er perfekte når du kjører uten dører. De er en av de viktigste detaljene i Wrangler, og de oppsummerer bilens offroad-arv.

VANO CHIUDIBILE A CHIAVE

LÅSBART ROM

I Jeep® Wrangler 4xe Plug-in Hybrid kan du oppbevare små verdisaker i hanskerommet og rommene i den låsbare midtkonsollen – slik at de ligger helt trygt, selv når du kjører uten tak. 

TAKLØST

Nye Jeep®Wrangler 4xe Plug-In Hybrid er designet slik at du kan nyte følelsen av å kjøre uten tak. Velg Freedom Top® , en hardtop med avtagbare paneler, eller Sunrider®, en soft top uten hengsler – som gir fantastisk utsikt.

Spazi infinitiLASTEKAPASITET

Robust, allsidig og med generøs lastekapasitet på 533 liter med fem seter. Nye 4xe Plug-in Hybrid Wrangler tilpasser seg livsstilen din og blir din naturlige følgesvenn både i byen og når du skal på offroad-eventyr.

INTERIØR SOM KAN VASKES

Interiøret i nye Jeep® Wrangler 4xe Plug-in Hybrid kan vaskes, og det har også dreneringsplugger, slik at du kan slippe ut vannet.

Interni lavabili