JEEP® 4X4​ KLAR FOR ENHVER UTFORDRING.

De legendariske 4x4 SUV-ene fra Jeep® –  Renegade, Compass, Wrangler og Gladiator – tar deg ut på eventyr, både i byen og i terrenget. Ingenting kan hindre deg. Jeep® er ledende på 4x4-teknologi med mer enn 80 års erfaring. Nå har 4xe utviklet seg med den nye 4xe Plug-In Hybrid-teknologien.

4x4 image

JEEP® 4X4 OG TERRENGET:​ ET VENNSKAP SOM OPPSTOD I GJØRMA.

Din Jeep® 4x4 takler ethvert terreng – fra glatt underlag med vann, gjørme og snø til bratte bakker. Trail Rated®-merket på din Jeep® er et bevis på at 4x4-egenskapene har blitt testet i verdens mest krevende terrengløyper og baner. Gleder du deg til å krysse vassdrag når du er ute på eventyr? Elver og bekker er ikke noe problem, siden det hevede luftinntaket og det forseglede understellet sørger for at din Jeep® aldri slipper inn vann. Og hvis du lurer på om du klarer å svinge unna steiner som faller, har Jeep®Trail Rated® presis styring og vinkler som er optimalisert for kjøring i terrenget.

4x4-bilene fra Jeep® er designet for å takle enhver utfordring. Siden kjøring i terrenget aldri er forutsigbart. Med de forskjellige 4x4-systemene fra Jeep® får du den friheten du trenger til å kunne velge hvor du vil kjøre – opp og ned, på gjørmete underlag og rundt alle hindringer. Jeep® har 80 års erfaring med 4x4-teknologi, og derfor kan du løse enhver utfordring du møter på din vei.​ Og for å gjøre deg klar for det neste eventyret får du her noen enkle tips fra vår veiledning for kjøring i terrenget.

FINN VEIEN I TERRENGET.

Er du glad i å kjøre i terrenget? Velg en Jeep® 4x4 med helautomatisk firehjulsdrift, slik at du kan fokusere på å ha det gøy. Vi har inkludert Hill-descent Control i Selec-Terrain®-systemet, og Trailhawk®-versjonen av Selec-Terrain®-systemet har fått «Rock»-modus. Bruk High Speed-modus ved vanlig kjøring. Ønsker du mer effekt mens du kjører i Low Speed-modus? Bruk Low-modus for terrengkjøring ved krevende tauing eller for å løse din neste kjøreutfordring.​ Hvis du monterer et tilhengerfeste på din Jeep® , blir den enda mer allsidig. Ikke bare kan du trekke tilhengere – du kan også bruke tilbehør som sykkelstativ, bagasjestativ og slepekroker. De er også enkle å montere – tilhengerfestet monteres på under 30 minutter.

DET ER TID FOR EVENTYR:​ UTFORSK 4X4-MODELLENE FRA JEEP®

Hver reise er unik. Velg riktig 4x4-modell fra Jeep®. Ta en titt på hva vi kan tilby deg, og start reisen.

4x4 image

NESTE GENERASJONS SUV-ER MED HYBRIDTEKNOLOGI

Jeep® revolusjonerer 4x4-teknologien for å oppfylle de moderne mobilitetskravene. Jeep® presenterer nye SUV-er med Plug-in hybrid-teknologi, med innovativ hybrid firehjulsdrift som kombinerer forbrenningsmotorens velkjente ytelse med den elektriske motorens raske respons.​ Resultatet er mer effektiv ytelse i byen og større glede i terrenget.​ 4xe er også nøkkelen til en ny verden av mobilitetsløsninger som forvandler hvordan du opplever Jeep®.

Oppdag mer
4x4 image

JEEP® RENEGADE 4x4 BLIR TIL 4xe

Jeep® Renegade er tilgjengelig med firehjulsdriftssystemet 4xe, som kommuniserer med velgeren for hybridmodus, slik at du kan velge hvilken motor som skal brukes (kun elektrisk, kun forbrenning eller hybrid), og bytte sømløst mellom to- og firehjulsdrift. Og takket være elmotorens raske akselerasjon, blir det enkelt å overvinne hindringer og fortsette turen, selv om ett av hjulene står fast.

Oppdag mer

JEEP® COMPASS 4X4 UTVIKLER SEG TIL 4XE

Jeep® Compass har 4xe firehjulsdrift som takler alle typer vær og gir deg alt du trenger for å få størst mulig glede av de daglige eventyrene. Compass Trailhawk® er en kompakt SUV som er designet for terrenget. Kombinert med Selec-Terrain®-systemet gir den klasseledende 4x4-ytelser.

Oppdag mer
4x4 image

NYE JEEP® WRANGLER 4X4 ER NÅ 4XE

Jeep® Wrangler, ikonet fra Jeep® , ble født for å bli med deg på ditt neste eventyr. Wrangler er tilgjengelig med 4xe hybridsystemet, der den elektriske motoren og forbrenningsmotoren ikke deler akslinger, i motsetning til de andre bilene i utvalget, men også arbeider uavhengig på for- og bakakselen. Begge løsningene sørger for at du kommer deg dit du vil – fra en rolig krok i skogen og steinene som viser vei til favorittruten din, til det hemmelige stedet ved elva – og naturligvis også i byen.

Oppdag mer

NYE JEEP® GLADIATOR, DIESEL MED 4X4.

Jeep® Gladiator har kommet til Europa og Norge. Den N1-godkjente pickupen har unike funksjoner – romslighet, robusthet og den overlegne ytelsen du forventer fra en Jeep®.​ Gladiator har en 3,0-liters V6 dieselmotor med turbo med opptil 264 hk og 600 Nm dreiemoment, kombinert med åttetrinns automatisk girkasse og Selec-Trac® 4x4-system med lavgir.

Oppdag mer
4x4 image

DET ER TID FOR ET NYTT EVENTYR:

Start reisen nå. Vi hjelper deg ved hjelp av vår unike kunnskap om 4x4-systemer. Ta en titt på utvalget fra Jeep®, kom i kontakt med våre forhandlere, og gjør deg klar til å dominere veien.

Oppdag mer